S-a aflat mărul discordiei dintre Florin Pește și Florin Salam! Unchiul regretatei Denisa Răducu: “Fără comisioane ascunse în valoare de…”

Publicat: 11/07/2020 | 23:17

Florin Pește a spus adevărul despre scandalul izbucnit între el și Florin Salam. Toate acestea s-au întâmplat după ce unchiul regretatei Denisa Răducu a acceptat să vorbească despre mărul discordiei apărută între el și celebrul manelist.

Citește și: Anchetă la un restaurant de lux din Otopeni, după ce a avut loc un botez cu 300 de invitați. Florin Salam este unul dintre invitații amendați

S-a aflat mărul discordiei dintre Florin Pește și Florin Salam: “Fără comisioane ascunse…”

Conform dezvăluirilor făcute de Florin Pește, Florin Salam ar fi fost mințit de unul dintre colaboratorii care a asistat la discuția privind o colaborare de succes între ei. În joc ar fi și un comision ascuns care are o valoare de aproape 5.000 de euro.

Nu rata: Petrecere de fițe în familia lui Florin Salam! Betty Stoian i-a tăiat moțul micuțului Matthias într-un decor de poveste

“Discuțiile cu Florin Salam au fost foarte serioase dar, din păcate, nu s-au mai concretizat din motive obiective. Mai exact, unul din intermediarul discuțiilor noastre a dorit, după înțelegerea din aceea seară în care ne-am întâlnit, un comision destul de consistent, lucru cu care evident nu am fost de acord. Eu știu că o înțelegere trebuie respectată până la capăt fără comisioane ascunse, în valoare de 4.500 de euro… Referitor la ce a spus în seară aceea nu pot comenta. Era și el la o bere alături de prieteni.

Dar pe Florin Salam nu am cum să mă supăr datorită faptului că am colaborat atâția ani și ne-am ajutat reciproc. Problema mare este că el nu are telefon, și nu poți să iei legătură sub nici o formă cu el decât prin intermediari și cred nu știe, de fapt, situația reală și de ce nu s-a mai concretizat până la urmă contractul. Vreau să mai menționez că nu am nici o datorie financiară la Florin Salam așa cum a dat de înțeles din acea filmare și chiar vreau că el să confirme acest lucru”, a declarat unchiul regretatei artiste Denisa Răducu pentru wowbiz.ro.

Află și: Scandal după colaborarea lui Florin Salam cu Ruby și Costi Ioniță! “Cea mai proastă piesă în care a «cântat» Salam” | VIDEO

Cântărețul Florin Pește, în vârstă de 49 de ani, a evitat să comenteze afirmațiile jignitoare făcute de “Regele Manelelor” la adresa lui. Recent, Florin Salam a spus într-un live pe Facebook despre cunoscutul artist următoarele lucruri: “Florin Pește, ai uitat să vii cum trebuie (n.r.: face semnul banilor din mână). M-ai pus și pe drumuri aiurea! Nu vrei hituri, Florin Pescălău. Auzi melodia asta cu porumbul, Florin Pește?”.