S-a aflat motivul pentru care VICTORIA BECKHAM nu zâmbeşte niciodată!

Publicat: 01/04/2017 | 10:09
S-a aflat motivul pentru care VICTORIA BECKHAM nu zâmbeşte niciodată!

Soţia fotbalistului David Beckham a ajuns să fie considerată o persoană destul de rece, asta deoarece niciodată nu zâmbeşte atunci când este fotografiată. Recent, aceasta a mărturisit şi motivul care a stat ani la rând în spatele deciziei de-a nu schiţa nicio emoţie.

Creatoarea de modă Victoria Beckham a „povestit“ recent de ce nu zâmbeşte atunci când este prezentă în cadrul evenimentelor şi este fotografiată de către presă. De-a lungul anilor, aceasta a schiţat un zâmbet subtil foarte rar, fiind celebră şi pentru seriozitatea sa. Perfect conştientă de toate acestea, ea a decis să dezvăluie şi motivul pentru care nu zâmbeşte, iar răspunsul siguranţă nu e unul la care fanii se aşteptau. Asta deoarece în urmă cu câteva zile a fost fotografiată în clipa în care era pe aeroportul din Los Angeles, Statele Unite ale Americii şi purta un tricou cu mesajul „Fashion stole my smile“ (n.r.: „Moda mi-a furat zâmbetul“).

Totodată, s-ar părea că tricoul face parte din ultima colecţie a fostei membre Spice Girls, care a ales mai apoi calea modei.