S-a aflat secretul rușinos! Ce studii are, de fapt, Mihaela Rădulescu

Publicat: 18/05/2019 | 14:55
S-a aflat secretul rușinos! Ce studii are, de fapt, Mihaela Rădulescu

Considerată una dintre cele mai profesioniste vedete de televiziune, se pare că Mihaela Rădulescu n-a avut nevoie de prea multe studii în domeniu, și nu numai.

Mihaela Rădulescu, sau ”diva de Monaco” cum este alintată de unii, a ajuns să câștige sute de mii de euro din televiziune, iar asta se datorează, evident, profesionalismului ei.

Prezentatoarea emisiunii ”Ferma”, difuzată de Pro Tv, nu are studii în domeniu, ba chiar nu și-ar fi dus până la capăt niciuna dintre facultățile pe care le-a început.

Practic, ea nu are niciun fel de studii superioare, Mihaela Rădulescu a început nici mai mult, nici mai puțin de patru facultăți, dar nu a absolvit niciuna!

A finalizat trei ani la Academia de Educație Fizică și Sport, doi ani de Fifologie, unul de psihologie și alți trei de regie la Universitatea Hyperion. Practic diva a rămas tot la nivel de studii medii, neavând nicio licență încheiată, conform unor surse din anturajul ei.

Mihaela Rădulescu, ca și părăsită de Felix

Și chiar dacă nu unii nu ar fi crezut, iată că și în cuplul lor au existat momente tensionate până acum. Mihaela Rădulescu a povestit chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă, ”Ferma”, un astfel de episod, chiar în timp ce gătea cu ceilalți concurenți:

”De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză. Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?’. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă’, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

Citește și...