S-a ales praful de Adrian Țuțu, câștigătorul Românii au talent

Publicat: 05/02/2019 | 08:53

Adrian Țuțu dădea pe spate juriul de la ”Românii au talent” cu talentul său și câștiga, astfel, premiul cel mare! Se întâmpla în urmă cu opt ani. Doar că planurile lui, frumoase, de altfel, nu s-au finalizat. Își propusese să aibă propriul  studio de înregistrări și chiar demarase afacerea. Nu s-a bucurat de succes.

Adrian Țuțu a câștigat 120.000 de euro în 2011. Avea 19 ani atunci. Și-a achiziționat un apartament pe care l-a transformat într-un studio de înregistrări.

„Viata mea este exact cea pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. Fac muzică, am propriul studio, sunt propriul meu stăpân, atât pe producție muzicală, cât și pe producție video și am deja multe proiecte finalizate pe care urmează să le lansez. Anul ăsta mi-am propus să produc și pentru alți artițti pentru că vreau să dezvolt studioul.

Deja am produs piese pentru câțiva oameni talentați pe care i-am selectat. Deci, stați cu ochii pe canalul meu de youtube MyCrewMusic, pentru că am pregătite multe surprize!”, a declarat Adrian Țuțu în urmă cu câteva luni, pentru ProTV.

Și-a pierdut părinții când avea 5 ani

Tânărul și-a pierdut părinții când avea aproape 5 ani. A fost crescut de bunică până la vârsta de 15 ani. Atunci, Adrian Țuțu a plecat la muncă, pe șantier. Avea nevoie de bani să se întrețină.

A avut de mic o pasiune pentru rap, iar muzica l-a salvat. La 19 ani a devenit oarecum bogat, după ce a pus bazele unei afaceri, în muzică, firește. Dar fericirea nu a durat mult timp.

În prezent, Adrian Țuțu s-a mutat înapoi la Focșani după ce a rămas fără bani. Acolo a luat-o de la zero, reușind să își facă un studio mai mic, scrie viva.ro.

Citește și...