S-a cazut la pace peste voia lui! Adi Minune a fost „CALMAT” de un personaj misterios: „E un pion in aceasta poveste”

Publicat: 18/05/2014 | 10:12
S-a cazut la pace peste voia lui! Adi Minune a fost „CALMAT” de un personaj misterios: „E un pion in aceasta poveste”

Adi Minune a dat-o la pace cu familia lui Franco si a fost de acord cu relatia dintre el si Carmen. Manelistul si-a vazut acasa fiica dupa 7 zile in care a disparut. Exista insa o mare dilema. Ce l-a facut pe cantaret sa se razgandeasca?

Niciun parinte nu poate fi bucuros cand fiica minora ii pleaca de acasa cu un baiat mai mare decat ea. La inceput, Adi Minune nu a putut concepe una ca asta, insa dupa cateva zile s-a impacat cu ideea. Mircea N. Stoian spune ca manelistul ar fi fost potolit de cineva care i-a spus sa-i lase pe cei doi indragostiti sa-si vada de viata lor.

„Acolo s-a picat la pace peste vointa lui Adi Minune. Adi este un pion in aceasta poveste. Cred ca lui i s-a spus foarte clar >. Ce poate sa spune el cand ordinele vin de mai sus. Nu am informatii oficiale, nu-i cunosc anturajul, dar cred ca Adi Minune a fost potolit de niste oameni atunci cand a inceput sa aiba o atitudine neconforma cu realitatea. Cineva l-a readus cu picioarele pe pamant. Adi Minune trebuie sa-si lase copilul sa-si traiasca viata si sa nu-i mai faca program”, a declarat Mircea N.Stoian pentru Ring.

minune

__________________
Citeste si
Adrian Minune a fost chemat la audieri la Politia Ilfov impreuna cu fiica sa! Carmen a fost obligata sa plece cu mama sa

Adi Minune o sa innebunesca in momentul in care o sa vada ASTA! Ce imagine cu Carmen si-a pus Franco pe Facebook
__________________

Carmen a ajuns in sfarsit acasa

Carmen si Franco au fost chemati la politie sa dea explicatii pentru zilele in care au disparut, dupa ce Adi Minune a depus plangere. Fata manelistului a asteptat 4 ore in sectia de politia sosirea mamei sale, care a venit intr-un final si a luat-o acasa. Politistii nu au lasat-o sa plece decat impreuna cu unul dintre parinti. Carmen si iubitul ei s-au tinut de mana in fata jurnalistilor insa nu au avut nimic de declarat.

D.C.