S-a format primul cuplu de la Survivor România?! Colegii i-au dat de gol: “E o clipire diferită în ochi. Se vede diferența, oricum!”

Publicat: 09/02/2020 | 16:28

“Survivor România” este mai mult decât o competiție sportivă, un show de televiziune! Emisiunea scoate la suprafață anumite lucruri despre concurenții aflați în joc, despre a căror existență nu știau nici ei… în unele cazuri. Ei bine, în echipa “Războinicilor” se pare că a apărut un prim cuplu, iar colegii celor doi au remarcat apropierea dintre ei.

Citește și: Dramele neștiute ale lui Andrei Ciobanu, de la Survivor România! Mama concurentului a murit la 50 de ani

Karina și Andrei, primul cuplu de la “Survivor România”?!?

Gata cu suspansul! Este vorba despre apropierea suspectă dintre Karina și Andrei, doi dintre participanții din echipa “Războinicii”. Emanuela, una dintre colegele celor doi, a făcut mărturisiri despre relația dintre ei.

“Știi, atunci când doi oameni se plac sau poate mai mult decât a plăcea… e o sclipire diferită în ochi. Degeaba… Zâmbesc cu toată fața, cu tot corpul, cu tot. Zâmbetul ăla că mă uit la el și zâmbesc că zâmbesc. Dar zâmbesc cu… alt drag, cu altă apropiere. Se vede, se vede diferența, oricum! Și alte gesturi nu sunt, nu au fost, adică, eu nu am văzut”, a declarat Emanuela, una dintre concurentele din echipa “Războinicii”.

“Bă, eu zic că se simte ceva între Karina și Andrei”, a afirmat un alt concurent al show-ului de la Kanal D.

Citește și: “Doamne, ce sâni ai!” Grațiela Duban, pipăieli pe fund cu un concurent de la Survivor România. FOTO

Andrei, primele declarații despre relația cu Karina de la “Survivor România”

“Avem o chimie foarte bună împreună, ne ajutăm, ne dăm o energie foarte bună la joc și cred că lucrul ăsta nu are decât să ne ajute în această competiție”, a mărturisit Andrei atunci când a vorbit despre relația specială pe care o are cu Karina.

Citește și...