S-a întâmplat deja. Florin Salam a scos o manea pentru liderul Duduienilor: „Pian cu inima de piatră, nu dispare niciodată”

Publicat: 05/08/2020 | 22:16
S-a întâmplat deja. Florin Salam a scos o manea pentru liderul Duduienilor: „Pian cu inima de piatră, nu dispare niciodată”

Florin Salam a fost prezent și astăzi, în casa lui Emi Pian, unde le-a cântat celor prezenți melodii de jale pentru prietenul său, mort în circumstanțe violente, luni noapte în cartierul Giulești.

Celebrul manelist a lansat deja o melodie în memoria lui Emi Pian, „Pian nu dispare niciodată” este hitul care răsună zilele acestea din vilele Duduienilor.

Citește și: Klaus Iohannis leagă asasinarea lui Emi Pian de PSD: „Nu se poate repara de pe o săptămâna pe altă ce s-a stricat 30 de ani”

Iată și versurile:

„Pian cu inima de piatră, nu dispare niciodată
Mie-mi vine să beau, să plâng

Of, Doamne, mie-mi vine să plâng

Când îmi vine tata-n gând

Of Doamne, mie-mi apare Pian în gând!

Pian cu inimă de piatră,

Nu dispare niciodată!

E-o valoare adevărată

Și ne-a dat un nume mare

Peste tot s-avem valoarea cea mai mare…

De mi-ar cere cineva, aș da zile pentru tata

Pentru mine number one, pentru mine e Pian

Mi-a făcut inima arsă, dar l-aștept cu foc acasă!

În locul lui tatăl meu, aș vrea Doamne ză fiu eu!”.

Liderul clanului Duduianu a murit după ce a fost grav rănit într-un conflict în stradă

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea zis Emi Pian, a murit în urmă cu două zile, după ce a fost implicat într-un scandal care a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei.

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 3.00, iar când au ajuns la fața locului au identificat mai mulți oameni implicați în scandal. Doi bărbați au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit. Florin Mototolea avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate.

Nu rata: Legătura neștiută dintre Jador și Emi Pian. Cântărețul este apropiat de clanul Duduianu

Cele două victime s-au întâlnit la o partidă de barbut, acolo unde se aflau pentru a da bani cu camătă jucătorilor. La un moment, între ei a existat un conflict spontan care s-a finalizat cu înjunghierea lui Pian. Agresorul a fost, la rândul lui, rănit de oamenii Duduienilor, însă acesta a scăpat cu viață, aflându-se în stare gravă, la spital.