Femeie rănită grav după ce a fost spulberată de o mașină pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca

Publicat: 17/11/2018 | 12:30
Femeie rănită grav după ce a fost spulberată de o mașină pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca

S-a întâmplat din nou! Femeie rănită grav după ce a fost spulberată de o mașină pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca. O femeie în vârstă de 30 de ani a fost rănită grav, sâmbătă, după ce o mașină care circula cu viteză nu a oprit la trecerea de pietoni semaforizată, pentru a acorda prioritate pietonului, la intersecția străzilor Memorandumului cu Emil Isac, din Cluj-Napoca. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Potrivit reprezentanților Poliției Cluj, șoferul unei mașini nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric și a lovit puternic o femeie care traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

„A avut loc un accident la intersecția străzilor Memorandumului cu Emil Isac, din Cluj-Napoca. Un pieton s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, pe culoarea verde a semaforului pietonal, fiind accidentat de un conducător auto care nu a respectat culoarea roșie a semaforului destinat autovehiculelor”, au transmis reprezentanții Poliției Cluj. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Pietonul, o femeie de 30 de ani, a fost rănită grav, fiind transportat la spital. Polițiștii au întocmit un dosar penal în acest caz și fac cercetări.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT MORTAL LÂNGĂ DEVA. UN ŞOFER DE TIR A MURIT, DUPĂ CE A ADORMIT LA VOLAN

Citește și...