S-a rupt lanțul de iubire! Larisa Iordache s-a despărțit de iubit. “Acum sunt singură!”

Publicat: 07/06/2019 | 12:05

Larisa Iordache și Roland Modoran nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au despărțit, dar au rămas prieteni și petrec, în continuare, timp împreună deoarece au același cerc de amici.

Ne-am despărțit în iarnă, acum suntem foarte buni amici, ne comportăm ca doi oameni normali. A trecut ceva vreme, mă bucur că am putut să rămânem în relații foarte apropiate. Roland este gimnast, suntem toți o echipă și tot timpul când ieșim, ne înțelegem. Ieșim în gașcă tot timpul, fete, băieți de la gimnastică, încercăm să ne ținem aproape. Eu și Roland ne întâlnim aproape zilnic, ieșim cu aceiași prieteni, avem puncte comune, nu aveam de ce să ne războim. Nu mergea totul chiar atât de ok și am zis decât să mai treacă o perioadă de timp și să nu ne înțelegem și să nu fie ok între noi, mai bine acum decât mai încolo”, a povestit Larisa Iordache, gimnasta care este medaliată olimpică, mondială și europeană, pentru libertatea.ro.

Recent, la avanpremiera fimului “Și soarele este o stea”, Larisa Iordache a venit însoțită de un tânăr. Gimnasta a precizat, însă, că acesta îi este doar prieten.

”Este coleg de gimnastică, Andrei Muntean, este un gimnast foarte bun, am și concurat împreună pentru că am fost la Swiss Cup în 2013, concursul acela este pe echipe și acum am zis să ieșim să vedem un film. Nu am iubit, sunt singură”, a mai spus gimnasta.

Citește și...