S-a spânzurat chiar înaintea primei probe scrise a Bacalaureatului! George a lăsat un mesaj scris pe tricou

Publicat: 02/07/2019 | 11:30
S-a spânzurat chiar înaintea primei probe scrise a Bacalaureatului! George a lăsat un mesaj scris pe tricou

George Costache avea de susținut luni proba de Bacalaureat la limba română scris, dar nu s-a prezentat. Cu o zi înainte de examen, adolescentul din Petrila, județul Hunedoara, era găsit fără viață într-o pădure.

O ipoteză șocantă este evidențiată în mediul online de o tânără care explică, într-un mod dur, motivul sinuciderii absolventului de liceu din Valea Jiului. Tânărul îmbrăcat cu un tricou ce purta mesajul ”The walking dead” ar fi fost poreclit, potrivit mesajului, chiar Zombi.

Pentru că ai fost batjocorit până n-ai mai putut îndura; ți-au zis ZOMBI. Așa că ai decis sa pui capăt, agățandu-te și lăsând în urmă, în mod ironic, un mesaj pentru cei care te-au rănit. Nici nu pot să îmi imaginez ce ai simțit, și îmi pare așa rău că în ultimul timp n-am mai fost așa apropiați. Știu că n-o să vezi niciodată asta, dar e cel mai mic lucru pe care pot să-l fac pentru tine. Să-i încurajez pe alții să fie buni cu cei din jur, ca alt suflet să nu simtă ce ai simțit tu”, scrie pe contul de socializare una dintre prietenele virtuale ale tânărului din Petrila.

George terminase liceul cu medie peste 9 și era cunoscut de colegi ca un elev ”așezat”, fără probleme.

În plus, nu a dat niciun semn că ar avea astfel de intenții, scrie gddhd.ro.

Citește și...