S-a speculat că s-ar despărți, iar acum Antonia a dat cărțile pe față: „Alex Velea, îți mulțumesc pentru..”

Publicat: 15/05/2019 | 11:49

Antonia și Alex Velea au împreună doi copii, Dominic şi Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Mamă a trei copii deosebit de frumoși, Antonia arată în continuare senzațional și asta o confirmă inclusiv topurile de specialitate din străinătate, care nu doar că au inclus-o în rândul celor mai frumoase femei din lume, ci chiar au plasat-o pe locul 8.

Este împlinită din toate punctele de vedere asta deși, recent, s-a speculat că s-ar despărți de actualul partener. Informație total falsă. Mesajul pe care l-a scris Antonia este elocvent în acest sens.

Mulțumesc că m-ai binecuvântat cu doi băieți frumoși! Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot! Pentru toți cei trei mici îngerași ai mei și pentru tine. Mi-ai arătat acea iubire rară care e greu de găsit în zilele noastre, ai grijă de mine, nu mă faci niciodată să mă simt singură, dar, cel mai important, tu ești BINECUVÂNTAT cu sănătate, cu putere de a munci, bunătate, ești extrem de talentat șinu în ultimul rând: ești un tată minunat! Așadar, îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tine!Să ne trăiești mulți multi ani!!!! Te iubesc! @iamvelea”, este mesajul de iubire pe care Antonia i l-a transmis lui Alex Velea.

Citește și...