S-a stabilit! Când va fi eliberată din închisoare Elena Udrea!

Publicat: 19/10/2018 | 18:59
S-a stabilit! Când va fi eliberată din închisoare Elena Udrea!

Acocatul Veronel Rădulescu a dezvăluit, într-o emisiune tv, când a fost stabilit termenul pentru apelul Elenei Udrea, aflată în arrest în Costa Rica. Pe 2 noiembrie, judecătorii vor stabili dacă fostul politician va fi eliberat.

„A fost fixat termen pentru analizarea cererii de punere în libertate pentru data de 2 noiembrie. Atunci se va analiza situaţia personală, se vor analiza argumentele pe care le-a formulat în baza legii de acolo. Un judecător se va pronunţa fie pe admitere, fie pe respingerea cererii”, a declarat avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, la România TV.

În data de 4 octombrie, fostul ministru Elena Udrea și fosta șefă DIICOT Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni – decizie împotriva căreia au făcut deja recurs, potrivit avocatului Veronel Rădulescu. Cele două sunt încarcerate la penitenciarul de femei El Buen Pastor din San Jose.

Își poate vedea fetița de două ori pe zi

Elena Udrea se află în închisoarea de femei „Vilma Curling” din San Jose. Fostul ministru își poate vedea fetița de două ori pe zi din pușcărie. Deși avocatul Elenei Udrea spunea că va face recurs pentru că nu este normal ca o mamă să fie luată de lângă un bebeluș nou-născut, autoritățile costaricane au precizat că aceasta își poate alăpta și vedea fetița zilnic.

„În cadrul închisorii există un centru maternal, unde deținutele care sunt mame pot sta împreună cu copiii. Directorul centrului i-a spus despre acest lucru și așteaptă o solicitare din partea Elenei Udrea în acest sens”, a explicat Ministerul de Justiție și Pace.

Citește și...