S-a tras tabloul de concurs! VEZI cu cine va juca Simona Halep la Roma!

Publicat: 12/09/2020 | 22:13
S-a tras tabloul de concurs! VEZI cu cine va juca Simona Halep la Roma!

Luni va debuta turneul de la Roma, iar Simona Halep are parte de adversare tari, în ciuda faptului că este favorita principală a competiției.


PARIEM PENTRU PROFIT PE FOTBAL ȘI HOCHEI » BILETUL WEEKENDULUI ESTE LIVRAT LA COTA 5.43!

După turneul câștigat la Praga, Simona Halep revine în circuit. Românca a ales să nu participe la Cincinnati și US Open, nefiind convinsă de siguranța călătoriei peste ocean. Sportiva de 28 ani (locul 2 în clasamentul WTA) este cap de serie numărul 1 la Roma și va avea un prim tur liber. În al doilea tur, o așteaptă câștigătoarea dintre Anastasija Sevastova (30 de ani, 45 WTA) și Jasmine Paolini (24 de ani, 97  WTA). Chiar dacă Halep este favorita principală, pe partea sa de tablou se regăsesc jucătoare ca Sofia Kenin (21 de ani, 4 WTA), Petra Martic (29 de ani, 15 WTA), Garbine Muguruza (26 de ani, 16 WTA) Venus Williams (40 de ani, 67 WTA), Angelique Kerber (32 de ani, 23 WTA), Johanna Konta (29 de ani, 13 WTA) sau Victoria Azarenka (31 de ani, 27 WTA).

Traseul posibil al Simonei Halep la Roma

Turul 1: –
Turul 2: Anastasija Sevastova / Jasmine Paolini
Turul 3: Dayana Yastremska
Sferturi: Petra Martic
Semifinale: Sofia Kenin
Finală: Karolina Pliskova/ Elina Svitolina

Cum și-a motivat Halep decizia de a nu participa la US Open

„După ce am luat în considerare toți factorii și având în vedere circumstanțele excepționale din această perioadă, am decis că nu voi călători la New York pentru US Open. Am spus mereu că voi pune sănătatea mea pe primul plan în luarea acestei decizii și, de aceea, prefer să rămân să mă antrenez în Europa”, a transmis Simona Halep pe contul său de Twitter.

După ce Naomi Osaka s-a impus la US Open în urma finalei cu Viktoria Azarenka, nipona va urca de luni pe locul al treilea, dar Halep va rămâne pe a doua treaptă a clasamentului, unul condus de australianca Ashleigh Barty.