S-a vopsit, a ”rupt” munții, iar acum… Un celebru politician român e frate geamăn cu Van Damme!

Publicat: 23/05/2018 | 23:03

Asemănarea izbitoare ivită la bătrânețe între Petre Roman și Jean-Claude Van Damme demonstrează că timpul acționează cu cruzime și împotriva bărbaților sex-simbol: pe vremuri cei doi erau DOI bărbați fatali, astăzi atractivitatea le-a scăzut la jumătate și sunt doar UN singur bărbat fatal, același. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Pe vremuri, în timp ce muncitoarele de la Apaca fredonau celebrul slogan ”Nu vrem lei, nu vrem valută / Vrem pe Roman să ne-ascută”, se spune că și între operatoarele-calculator din Bruges ar fi existat vorba: ”Nu ne mai place amorul / Făr-o palmă cu piciorul!”(VEZI ȘI: FOSTUL PRIM-MINISTRU, ”ÎMPĂRATUL” DE LA AEROPORT!)

Ei bine, acele vremuri au trecut și epoca de Casanova a celor doi a cam apus. Și totuși… dacă ar pune-o de-un duet pe o scenă de la Sala Palatului, ar veni sigur mai multă lume decât la Toto Cutugno!

(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Asemănarea dintre Petre Roman și Jean-Claude Van Damme este izbitoare

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe fostul prim-ministru în zona preferată de oamenii cu bani, Calea Dorobanți din București, unde a ieșit la o scurtă plimbare alături de fiul său. Îmbrăcat elegant, așa cum ne-a obișnuit, Petre Român etala o formă de zile mari. La cei 71 de ani, ex-premierul a arătat o mostră din ceea ce trebuie să facă un părinte perfect. Atenția lui Petre Roman a fost, în permanență, dedicată fiului său Petrus.

(CITEȘTE ȘI: PETRE ROMAN VREA SĂ FIE DIN NOU TĂTIC LA 71 DE ANI: „DE CE NU?”)

 

Vrea să fie din nou tătic

Petre Roman (71 de ani) și Silvia Chifiriuc (46 de ani) se gândesc să mai facă un copil. Au un băiețel pe nume Petrus (9 ani), dar și-ar dori și o fetită. A spus-o chiar Silvia, care și-ar dori să schimbe din nou scutece de bebeluș. Cântăreața vrea să rămână însărcinată în viitorul apropiat. ”Petre își dorește mai mult că mine un al doilea copilaș! Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aș dori o fetiță, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoțică. Deocamdată, ne bucurăm de băiețelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să învețe. Studiază la Școala Franceză și s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an și vorbește foarte bine franceză”, declara, în urmă cu câteva zile, Silvia Chifiriuc. (DETALII AICI)

Petre Roman a fost căsătorit 34 de ani cu Mioara Roman. Fructul iubirii lor este Oana Roman (41 de ani). În 2007, fostul premier a divorțat și şi-a refăcut viața cu Silvia Chifiriuc, o artistă de muzică populară cu 25 de ani mai tânără decât el. (NU RATA, AICI: NEPOATA LUI PETRE ROMAN A AJUNS ANOREXICĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...