S-a aflat ce salariu are Victor Slav la Kanal D!

Publicat: 15/03/2018 | 12:02

Victor Slav prezintă împreună cu Andreea Mantea emisiunea “Wowbiz“, de aproape un an de zile. Bărbatul se poate lăuda cu un salariu bun la Kanal D, ar câștiga pe lună 7.000 de euro, cu 1.000 de euro mai puțin decât ar fi câștigat Mădălin Ionescu pe vremea în care se afla la cârma emisiunii, potrivit libertatea.ro.

Iubitul Biancăi Drăgușanu este foarte mulțumit de ceea ce face acum, după numai câteva zile de negocieri a acceptat oferta și a reușit să intre destul de repede la inimile telespectatorilor.  Se pare că Andreea Mantea ar avea aproximativ același salariu ca și colegul ei, însă cu o diferență de 1000 de euro. Așadar, bruneta încasează lunar în jur de 8000 de euro, pentru emisiunea pe care o prezintă.

Bianca i-a dezvăluit secretul

Bianca Drăgușanu și-a adus aminte de copilărie și a povestit în emisiunea pe care o prezintă că era pe post de telecomandă. Mai mult decât atât, a dezvăluit și cu ce se ocupa iubitul ei, mai exact era gunoier. Victor era pus de părinții lui să ducă gunoiul, lucru care îl enerva destul de tare.

Cand eram mica, eram un fel de telecomanda. Schimbam posturile. Pe vremea aia nu existau telecomenzi. Iar Victor era gunoier. Mi-a povestit soacra-mea ca il puneau sa duca gunoiul. Iar el s-a suparat la un moment dat si a spus: ‘Da’ ce sunt eu, gunoierul tau?’. Asa ca Sofia, sa cresti mare, mama, ca trebuie sa fii de toate, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Citește și...