S-a îmbătat atât de tare încât a dat același mesaj pe WhatsApp tuturor femeilor din lista lui! Incredibil ce răspuns i-au dat amicele lui

Publicat: 18/03/2018 | 14:39

Un jucător de rugby beat a adăugat toate cele 52 femeie pe care le avea în același grup de WhatsApp. El a numit grupul Dom’s Angels/Îngerii lui Dom. Bărbatul voia să vadă care dintre ele n-avea planuri pentru acea seară. Don Flanagan, de la Batley, West Yorkshire, Marea Britanie, a trimis același mesaj tuturor femeilor în același timp.

„Fetelor, fiți atente, chiar nu puteam să-mi dau silința să trimit un text pentru fiecare. Așadar ce faceți toți în seara asta?”, le-a scris Dom fetelor. Cele mai multe dintre ele i-au spus un simplu „du-te naibii” și i-au blocat numărul. Cu toate acestea, se pare că altele s-au arătat interesate de oferta bărbatului. Contactat de presa din Marea Britanie, bărbatul și-a explicat gestul.

„Eram foarte beat!

„Voiam să le dau mesaje pe Whatsapp unor fete și după m-am gândit de ce nu le dau tuturor? M-am gândit că va fi mult mai ușor să le dau mesaje tuturor. Eram foarte beat. Așa că le-am adăugat pe toate. Inclusiv pe fostele iubite. Una dintre ele mi-a spus că sunt un porc dezgustător! N-aș mai face așa ceva încă o dată, sincer. Sunt sigură că cele mai multe dintre fete aveau iubiți. Nu vreau să-mi încerc prea mult norocul”, a explicat bărbatul.. Dom a postat screenshot-urile conversație pe Twitter și s-a bucurat de câteva zile de celebritate.

„Du-te naibii, Dom”, „Sună-mă după ce am băut câteva pahare de vin! Aoleu, nu mi-am dat seama că mai sunt 52 de persoane în conversație!”, „Idiotule!”, „Dezmăgitor!”,  i-au răspuns fetele.

Citește și...