Să vezi și să nu crezi – grindină în formă de coronavirus. Oamenii cred că este un semn divin, care îi îndeamnă să stea în casă

Autor: Daria Popa
Publicat: 20/05/2020 | 09:28
Să vezi și să nu crezi – grindină în formă de coronavirus. Oamenii cred că este un semn divin, care îi îndeamnă să stea în casă

În plină pandemie de coronavirus, oamenii nu duc lipsă de imaginație. Așa se face că locuitorii unei localității din Mexic au sezizat că, după o ploaie torențială cu grindină, bucățile de gheață au formă de coronavirus și au început să creadă că acesta este un semn divin. 

Într-o localitate din Mexic, mare le-a fost mirarea oamenilor atunci când au văzut că bucățile de gheață căzute în urma unei furtuni cu grindină par a avea forma virusului COVID-19.

CITEȘTE ȘI – CORONAVIRUS ROMÂNIA. NUMĂRUL DECESELOR DIN CAUZA COVID-19 A AJUNS LA 1137

Aceștia au început să creadă că Dumnezeu le transmite un mesaj categoric, acela de a rămâne în case, pentru a nu cădea pradă epidemiei ce a pus stăpânire pe întreaga lume, relatează Mirror.

Grindina în formă de COVID-19 a luat cu asalt rețelele de socializare

Extrem de impresionați, locuitorii din Mexic nu s-au mai gândit că vor fi luați în râs îîn mediul online, așa că au început să distribuie pe rețelele de socializare fotografii care mai de care mai bizare, cu grindina în formă de COVID-19.

NU RATA – ȚARA ACUZATĂ CĂ ASCUNDE DATELE REALE DESPRE VICTIMELE FĂCUTE DE CORONAVIRUS! AU FOST DECLARATE DOAR ȘAPTE DECESE

„Dumnezeu ne-a trimis un semn că trebuie să stăm în case”, a scris cineva, în mediul online, despre „minunea” meteorologică.

Citește și...