Să vezi și să nu crezi! La ce vârstă foarte fragedă și-a pierdut virginitate Nicolae Guță

Publicat: 16/01/2020 | 11:42
Să vezi și să nu crezi! La ce vârstă foarte fragedă și-a pierdut virginitate Nicolae Guță

Nicolae Guță se laudă cu un succes incredibil pe piața muzicală din România, dar nici la capitolul femei nu a stat rău niciodată! Manelistul se „mândrește” cu un număr impresionant de domnișoare pe care le-a băgat în așternuturi, dar ceea ce nimeni nu știa este vârsta pe care o avea acesta, atunci când și-a pierdut virginitatea. 

De-a lungul timpului, Nicolae Guță a ținut prima pagină a tabloidelor cu abilitățile sale de cuceritor. Nu mare ne-a fost mirarea atunci când s-a cuplat cu Cristina, femeia care l-a făcut tată pentru a 11-a oară pe celebrul manelist. Cu toate acestea, artistul se pare că s-a cam cumințit și acum își dedică timpul mai mult familiei și mai puțin carierei.

Nicolae Guță s-a căsătorit cu Mariana, prima soție, la o vârstă extrem de fragedă: 14 ani. Tot în jurul acestei vârste, manelistul a devenit bărbat în toată regula, căci și-a pierdut virginitatea. Mariajul cu Mariana a fost sortit eșecului, iar după căsnicia cu aceasta, Nicolae Guță a mai dus la altar o singură femeie, pe Narcisa, femeia cu care are și un băiat. Cu toate acestea, nici cu aceasta nu a rezistat prea mult și a plecat în brațele mai multor amante.

Nicolae Guță are 11 copii

Nicolae Guță are, de fapt, 11 copii, dar manelistul nu îi recunoaște decât pe 5 dintre aceștia: copiii rezultați în urma căsniciei cu Mariana și Narcisa, precum și mezinul familiei, Eden, rezultat în urma relație cu Cristina.

Citește și...