Să vezi și să nu crezi! Unei prezentatoare TV i-au căzut dinții în direct. VIDEO

Publicat: 29/08/2020 | 11:33
Să vezi și să nu crezi! Unei prezentatoare TV i-au căzut dinții în direct. VIDEO

O prezentatoare TV a trecut prin momente stânjenitoare, după ce i-au căzut dinții în direct. În ciuda situației neplăcute prin care a trecut, știrista a tratat totul cu profesionalism.

Marichka Padalko a trecut printr-o experiență neplăcută. Știrista din Ucraina prezenta jurnalul atunci când a avut parte de o surpriză de proporții. Femeia a simțit cum, efectiv, îi cad dinții… în direct.

Marichka Padalko și-a dus mâna la gură, iar apoi a continuat să prezinte jurnalul ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. (CITEȘTE ȘI: LETIȚIA ARE STIL! CUM L-A CUCERIT PE “REGELE DIAMANTELOR”. CINĂ ROMANTICĂ, ÎMBRĂȚIȘĂRI TANDRE, SĂRUTURI ÎN RAFALE ȘI…)

”Aceasta este probabil cea mai bizară experiență a mea, în 20 de ani de când sunt prezentator”, a spus prezentatoarea TV.

Ulterior, știrista a povestit pe contul ei de Instagram că a avut probleme dentare din cauza unui accident suferit în urmă cu 10 ani. Atunci, fiica ei se juca cu un ceas deșteptător și… din greșeală s-a produs un accident care a lăsat-o fără dinți.