Sacrificata pe o bucata de metal si aruncata sub un pod! Sfarsitul unei romace ucisa ca in serialul True detective!

Publicat: 07/05/2014 | 00:52
Sacrificata pe o bucata de metal si aruncata sub un pod! Sfarsitul unei romace ucisa ca in serialul True detective!

Andreea Cristina Zamfir, o romanca de 26 de ani, a fost gasita crucificata pe o bucata de fier, sub un pod de langa orasul Firenze.

Politistii italieni au facut o descoperire uimitoare la sfarsitul acestei saptamani, cand au gasit cadavrul unei romance de 26 de ani, gol, crucificat pe o bucata de lemn, si ascuns sub un pod. Fata, despre care anchetatorii cred ca lucre in Italia ca prostituata, se numeste Andreea Cristina Zamfir, si avea 26 de ani.

Romanca a fost gasita sub un pod de langa Firenze
Romanca a fost gasita sub un pod de langa Firenze

Un bicicilist care trecea prin zona a gasit-o cu mainile legate cu o banda, la fel si gura, si rastignita intocmai ca intr-o crucificare. Criminalistii au gasit hainele Andreei la mai bine de un kilometru departare.

In urma cu un an, o prostituata de 46 de ani a scapat ca prin minune de o moarte similara, dupa ce martorii care treceau prin zona au gasit-o in agonie.

Romanca a fost sacrificata pe o bucata de metal

Criminalul se inspira din filme?

Ipoteza analizata de anchetatori este aceea ca au de-a face cu un criminal in serie. Acum, anchetatorii cauta un barbat de aproximativ 50-60 de ani, italian, cel mai probabil client al prostituatelor.

In mod absolut straniu, metoda folosita de criminal este intocmai ca cea ecranizata intr-un serial criminalistic, “True detective” (n.r. detectiv adevarat), unde victimele erau crucificate exact cum s-a intamplat cu Andreea Cristina Zamfir.


(M.A.)
 

Citește și...