Sălile de fitness nu se deschid. Un campion de culturism a găsit rețeta pentru femei: program de antrenament acasă!

Publicat: 27/05/2020 | 15:09

Florin Damșa, campion la culturism și care urmează să participe în această toamnă la ”Mr. Olympia”, în Spania, este de mai mulți ani și instructor de fitness, așa că a găsit soluția pentru antrenamente: online. Este un proiect adresat, însă, femeilor, la care a început să lucreze în perioada de carantină. Și, se pare, a prins.

CITEȘTE ȘI: EL E CULTURISTUL ROMÂN CARE SE ANTRENEAZĂ ȘI-N BUCĂTĂRIE PENTRU TITLUL DE MR. OLYMPIA: ”ÎMI PRINDE BINE ACEASTĂ PERIOADĂ!”

”Am început un proiect pe care l-am numit SUPERFIT HOME WOMEN, antrenamente acasă pentru femei. Am creat un grup pe Facebook, unde am strâns o comunitate de femei dornice de a face mișcare, având în vedere că sălile de fitness sunt închise și nu se întrevede o redeschidere timpurie a acestora”, explicat Florin, pentru CANCAN.RO.

”Programul oferă zilnic un video nou cu antrenamente plus nutriția gratuită. Proiectul a prins și m-am gândit să-l dezvolt. Am început filmările la un program special conceput pentru femei, mămici, doamne și domnișoare care doresc să facă antrenamente acasă, acum, în această perioaadă și, de ce nu, chiar și când sălile se vor deschide. Poate pentru unele dintre ele timpul nu permite să meargă la o sală”, a dezvoltat Florin Damșa.

NU RATA: EXCLUSIV. AVEA 80 DE KG LA 11 ANI, ACUM VREA TITLUL SUPREM LA CULTURISM: MR. OLYMPIA! ”VOI AVEA UN FIZIC SCHIMBAT!”

”Programul va conține mai multe video-uri cu exerciții la care nu ai nevoie de foarte multe materiale, două gantere, o bandă elastică sau chiar două sticle de apă. Programul va mai oferi și o nutriție personalizată, echilibrată în macronutrienți și micronutrienți. Programul va fi lansat curând pe situl meu florindamsa.ro. Abia aștept să dau drumul programului, care va ajuta sute de femei”, mai precizează campionul.

Florin Damșa se pregătește pentru concursul din Spania

Florin Damșa nu a lenevit, după cum chiar el spune, în perioada de izolare, cauzată de pandemia de coronavirus. ”Am muncit online cu clienți, am creat planuri nutriționale și de antrenament. O perioadă am plecat la Dej, orașul meu natal, unde am stat aproximativ o lună.

AFLĂ ȘI: PROGRAMUL IDEAL DE FITNESS ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ DUPĂ CE ROMÂNIA A INTRAT ÎN CARANTINĂ: ”VĂ VIN ÎN AJUTOR!”

Mi-am continuat antrenamentele într-o sală improvizată, acasa, pentru a-mi menține forma și masa musculară. Am început de două săptămâni sa țin POSTUL INTERMITENT pentru a face un detox în care am slăbit patru kilograme. Nu mănânc timp de 18 ore, doar beau multă apă. De la cele 8 mese înainte, am ajuns la 3 mese pe zi. La început a fost greu, dar m-am obișnuit acum, mănânc 3600 kcal pe zi.

Mai nou, am început să fac antrenamente în aer liber cu clienții mei. Mă gândesc și la varianta de a face seminarii online de nutriție și antrenamnete. Abia aștept redeschiderea sălilor de fitness și de culturism”, a încheiat Florin Damșa.