Sambata este dedicata familiei! Cum au fost fotografiati Cristi Chivu si sotia lui in urma cu doar cateva clipe

Publicat: 25/10/2014 | 20:56
Sambata este dedicata familiei! Cum au fost fotografiati Cristi Chivu si sotia lui in urma cu doar cateva clipe

Atunci cand vine vorba despre "fetele lui", Cristi Chivu este in stare de orice. Chiar daca afara ninge de mai bine de cinci ore, fostul fotbalist a infruntat vremea rea si si-a dus sotia si fiicele la concertul Loredanei.

 

Sambata aceasta, Loredana Groza a decis inca o data sa sfideze totul si sa demonstreze tuturor ca nimic nu ii poate sta in cale. Desi in Bucuresti ninge deja de cateva ore bune, asta nu a impiedicat-o pe cantareata sa urce pe scena Salii Palatului si sa faca un adevarat show.

„Reveria”, cel mai nou spectacol marca Loredana a adunat laolalta fani ai artistei de toate varstele si din toate colturile tarii. Printre acestia s-a numarat si Cristi Chivu, care a venit cu „fetele” la spectacol.

Cristi Chivu si-a scos
Cristi Chivu si-a scos „fetele” la spectacolul Loredanei

CITESTE SI

Cristi Chivu da din CASA! Ce spune despre viata alaturi de sotia lui! „Nu am nicio putere de…”

Cristi Chivu si sotia lui au de ce să fie mândri! Uite cât de frumoasă e fetita lor! Anastasia a implinit astăzi trei ani

Fostul mare fotbalist si-a luat sotia si cele doua fiice si a venit la show-ul Loredanei, fara a mai tine cont de dezastrul de afara. Si, in timp ce pe strazile din Bucuresti se dezlantuia furia iernii, in Sala Palatului atmosfera putea concura lejer cu o zi fierbinte de vara.

Loredana a facut show pe scena de la Sala Palatului
Loredana a facut show pe scena de la Sala Palatului

 

Stau intr-o vila de 4 milioane de euro

Adelina si Cristi Chivu s-au intors in Romania dupa mai multi ani petrecuti in Italia, unde a activat fotbalistul. Cei doi si-au cumparat o vila cu aspect futurist, de 2.500 de metri patrati, la Corbeanca, evaluata la 4 milioane de euro.

A.D.

Citește și...