Şansă uriaşă pentru FCSB de a se apropia la un punct de lider!

Publicat: 22/10/2017 | 18:39

FCSB va încerca în această seară de la ora 20:45 pe „Naţional Arena” să profite de pasul greşit al liderului şi să se apropie la un singur punct de CFR Cluj. Cu moralul foarte bun după victoria de joi din Europa League din Israel, roş-albaştrii nu au de gând să rateze şansa de a veni la un punct de lider, fiind decişi să profite şi de problemele mari de la Timişoara. 

„Mi-e ciudă că nu pot să aliniez cea mai bună echipă, să folosesc cei mai buni jucători. A venit din senin şi accidentarea lui Creţu, l-am scos din lot. După meciul cu Tomnatic a fost în regulă şi acum spune că are probleme. Meciul era necesar, pentru că am încercat să folosesc alţi jucători, alt sistem, era nevoie de o echipă de D. Nu a fost cu durităţi. Adversarul nu a opus rezistenţă. Am fost destul de mulţumit. Încerc să fac ceva. Dacă spun că nu am jucători, devin plângăcios”, a declarat Ionuţ Popa, antrenorul principal al ACS Poli Timişoara.

Noutatea din lotul FCSB pentru acest meci se numeşte Cătăin Golofca, fotbalistul venit de la Botoşani fiind reprimit în lot de Nicolae Dică după escapadele sale.

„Golofca se antrenează cu echipa, este în lot pentru meciul de duminică. Cu siguranţă, şi el va avea o şansă să joace şi să demonstreze că merită să fie la Steaua. Sper să revină la evoluţiile pe care le-a avut la Botoşani”, a afirmat Nicolae Dică.

Înaintea jocului din această seară care va fi transmis în direct de Digi, Telekom Sport şi Look, FCSB este pe locul 3 cu 29 de puncte, iar ACS Poli Timişoara, este pe locul 9 cu 18 puncte.        

 

Iată echipele probabile la FCSB- ACS Poli Timişoara:

FCSB: Niţă- Enache, Bălaşa, Planic, Momcilovic- Nedelcu, J. Morais- Man, Budescu, Fl. Tănase- Gnohere

Antrenor: Nicolae Dică

 

ACS Poli Timişoara: Curileac- Ciucur, Bocşan, Melinte, Şeroni- Artean, Vaşvari- Al. Munteanu, Doman, Bîrnoi- Bianconi

Antrenor: Ionuţ Popa

 

Autor: Cristi P. 

Citește și...