Sânziana Buruiană nu iese din cuvântul soțului! La ce are interzis clar din partea lui Nicolae Zuluf

Publicat: 22/02/2018 | 23:32

Sânziana Buruiană e o mamă model în rândul mămicilor din showbiz-ul mioritic. Ea e foarte atentă cu micuța Izabela și își dedică mult timp fiicei sale. În plus, cele două se îmbracă de multe ori la fel. În această seară, Sânzy cum i se mai spune a dezvăluit la ce a primit interzis total din partea soțului ei, fotbalistul Nicolae Zuluf. Motivul ar putea fi un motiv serios de ceartă în unele cupluri din lumea mondenă, dar și în cele obișnuite.

Gata cu suspansul! Deși sunt căsătoriți de aproape trei ani, Sânziana Buruiană nu are voie să facă sport dacă s-ar antrena cu un instructor. Și, nu, nu e o glumă! Vedeta a mărturisit că soțul ei o lasă să meargă la sală cu condiția să aibă o antrenoare. Deocamdată, diva nu e deranjată de dorința lui Nicolae Zuluf și trage din greu la sală ca să își tonifieze trupul.

„Nu mă lasă soţul să vin la sala decât dacă am antenoare. Mai ales că vin şi mulţi băieţi la sală, dar o să vin dimineaţă când este mai liber. El, fiind sportiv, îi place să merg cu el la alergat. I-ar plăcea să fiu mai sportivă. De aceea, cred că o să îi placă când o sa vadă rezultatele”, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni.

Sânziana Buruiană a devenit soția fotbalistului Nicolae Zuluf pe 3 octombrie 2015. Vedeta şi soţul ei au împreună o fetiţă. Izabela Ştefania Ioana s-a născut pe 7 ianuarie 2016, în urma unei oparaţii de cezariană, la un spital de stat.

Citește și...