Sărbătoare în familia lui Florin Salam. Ce s-a întâmplat marți, 23 aprilie. Ginerele manelistului, direct vizat

Publicat: 24/04/2019 | 09:37

Cătălin Vișănescu, ginerele lui Florin Salam, și-a aniversat, pe 23 aprilie, ziua de nume. Pentru că trebuie precizat că soțul lui Betty Stoian poartă și numele Sfântului Gheorghe. Partenera lui de viața nu a ratat ocazia și i-a făcut o urare publică, în mediul on-line.

„La mulţi ani de ziua numelui!”, este mesajul trasmis de Betty Stoian. „Mulţumesc, scumpo!„, a fost reacția lui Cătălin Vişănescu.

Inclusiv prietenii virtuali i-au transmis lui Cătălin Vișănescu urări.

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, în 2018

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie 2018, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul acesta, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fiica lui Florin Salam a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.

Citește și...