Scandal în cartierul milionarilor! Acuzații grave, la mijloc sunt 150.000 de euro

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 12/10/2018 | 18:44

Zencom Global S.R.L. a achiziționat de la Amigo Marketing S.R.L. un imobil în Complexul Popasului Residence, din Voluntari. Doar că respectivul cumpărător susține că, după doar trei luni de la încheierea contractului, că ar exista o multitudine de vicii ascunse și deficiențe față de imaginea descrisă și prezentată în documente. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă detaliile unui scandal fără precedent. (Super oferta de angajare)

Astfel că Zencom Global S.R.L. a trimis, prin intermediul avocaților, pe 2 august, o somație pentru remedierea viciilor și deficiențelor imobilului achiziționat în baza unui contract de vânzare-cumpărare, încheiat pe 15.12.2017. Somația a fost trimisă lui Cristian Lazăr, managerul general de la Popasului Residence.

(VEZI AICI: CELE MAI SCUMPE CASE DIN LUME SI ULTRADOTARILE LOR! CINE N-AR VREA SA LOCUIASCA IN ASA CEVA?)

În cerere, Zencom Global S.R.L. susține că imobilul nu beneficiază de branșament electric separat și că sistemul de canalizare nu este funcțional, motiv pentru care subsolul se inundă constant. În plus, fațadele exterioare ale construcției nu ar fi finalizate, iar sistemul de supraveghere video nu este funcțional. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

În plus, sistemul de panouri solare nu este pus în funcțiune, iar aparatul de aer condiționat de la etajul 1 este montat necorespunzător și provoacă infiltrarea în încăpere a apei rezultate din condens. Acestea ar fi doar câteva dintre viciile și deficiențele pe care Zencom Global S.R.L. susține că imobilul din cartierul milionarilor le-ar avea.

(CITEȘTE ȘI: ACEASTA ESTE CEA MAI SCUMPĂ VILĂ DIN BUCUREŞTI, AFLATĂ LA VÂNZARE PE INTERNET! AM INTRAT IN ”PALATUL” DE 3,3 MILIOANE E! CANCAN.RO A AFLAT POVESTEA CASEI CU 15 CAMERE ŞI 8 BĂI)

Acționarul unic este un chinez, cu domiciliul în Suedia!

Zencom Global S.R.L. îi anunță pe cei de la Popasului Residence că dacă nu vor viciile și deficiențele enumerate mai sus, urmează să se ajungă în instanță. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Zencom Global S.R.L mai precizează că la momentul trimiterii somației, termenul de prescripție pentru a obține daunele interese, de 150.000 de euro, este, încă, valabil.

CANCAN.RO a încercat să ia legătura în repetate rânduri cu Cristian Lazăr, managerul general de la Popasului Residence, însă acesta nu a răspuns apelurilor repetate.

(NU RATA: A SAPTEA CASA A LUI KLAUS IOHANNIS! UITE IN CE VILA DE LUX STA PE PERIOADA CAMPANIEI ELECTORALE?)

Acționarul unic al Amigo Marketing S.R.L. este un chinez, He Fangmin, care și cetățenie suedeză. Este născut pe 5.11.1973, în Jingtian, dar cu domiciliul în Suedia, orașul Sundbyberg. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO