Scandal în direct la Kanal D! Andreea Mantea a jignit pe toată lumea

Publicat: 24/04/2019 | 10:08
Scandal în direct la Kanal D! Andreea Mantea a jignit pe toată lumea

Andreea Mantea nu i-a cruțat pe concurenții de la ”Puterea dragostei”, după ce băieții au decis să se distreze chiar în ”casa dragostei”.

Vedeta tv i-a surprins în timp ce săreau de pe scară, riscând, astfel, să se accidenteze. Imediat, Mantea a sărit cu gura pe ei! I-a dojenit, i-a mustrat și le-a reamintit că, în cazul unor astfel de accidentări, responsabilitatea cade pe umerii staff-ului.

„Nu e normal așa ceva. Voi nu sunteți sănătoși, zici că sunteți din altă lume. De ce nu ați sărit de la etajul 1? Cum să vă explic, voi sunteți în altă țară și sunteți responsabilitatea noastră. Ești în casa Puterea dragostei. Dacă tu îți rupi mâna sau piciorul sau gâtul, noi răspundem. Dacă stricați lavalierele, voi le plătiți. Ce pedeapsă să le dau?

Ar trebui să intru în stânga cu cartonașul galben și în dreapta cu cartonașul roșu”, au fost vorbele Andreei Mantea.

Andreea Mantea, cuplu cu Cristi Mitrea

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au format un cuplu pentru o scurtă perioadă. În urma relației a rezultat și un copil, pe nume David. Puștiul a rămas în grija mamei, dar bărbatul petrece mult timp cu el. Nu-l neglijează absolut deloc.

Recent, Andreea Mantea a recunoscut că este într-o relație, dar nu a dezvăluit cu cine. Fanii, însă, sunt convinși că bruneta ar fi reluat povestea de dragoste cu Cristi Mitrea. Iar ultima discuție în mediul on-line confirmă acest lucru. Prezentatoarea TV a urcat pe contul personal de socializare o fotografie cu o mică pată de apă în formă de inimă.

„Și mergând eu prin parcare, dragostea-mi iese în cale”, a scris Andreea Mantea lângă poză.

Cristi Mitrea a comentat imediat: „Rupi și pe versuri, mai nou, mama :))”.

Aveam și continuare, dar…am zis să nu atrag atenția! Adică să nu excelez chiar în toate! Vrei să ți-o zic???”, a replicat ea.

„Modestă, cum te știu. Ia :)) impress me”, a răspuns Cristi Mitrea.

Ooooffff…bine dacă insiști… Dar de ce e neagră oare? Oare o fi de supărare? Mai am o variantă, dar ți-o zic în privat! Nu vreau să se bată editurile pe mine!”, a răspuns Andreea Mantea.

Hai acasă, mama. Scoatem un mini volum. Ești top!”, a răspuns el.

 

Citește și...