Scandal in televiziune! Doi cantareti vor sa jupoaie de bani doi milionari care i-au concediat si le-a folosit imaginea!

Publicat: 08/03/2015 | 15:09

Doi cantareti care au scris istorie in topurile de la inceputul anilor 2000, si care s-au reorientat mai tarziu intr-o cariera in televiziune, au pornit un razboi impotriva patronilor, doi frati milionari aflati in Top 300!

Cine nu-si aminteste de formatia “Varza”, autorii hitului “Urla foamea-n noi”, care a au ajuns rapid in topuri datorita parodiilor muzicale care au castigat mii de fani peste noapte. Succesul nu a durat foarte mult timp pentru cei doi membri, Daniel Ilie si Florin Mexineanu, care au cautat o alternativa de a-si exploata umorul pe care si-l concentrau in piese. Acestia au prins un contract la televizunea fratilor Micula, Ioan si Victor.

t2

Dupa ce au semnat cu National TV, cei doi au realizat proiectul “Taxi Drive”, care a avut mult success, doar ca nu pe o perioada foarte lunga, asa cum s-a intamplat si cu proiectul muzical. In 2005, cei doi au fost concediati, iar despartirea a fost una amiabila, pana cand, spun ei, si-au dat seama ca proiectul lor este folosit fara drepturile acestora.

t3

“Emisiunea noastra a fost redifuzata inca din 2005, cand noi am plecat de la National TV, iar in 2011, iar nboi nu semnasem un contract de cedare a drepturilor. Mai mult, firma pe care semnasem contractul a intrat in insolventa, si cu atat mai mult acest lucru nu se putea intampla.

t4

Am cautat sa rezolvam amiabil aceasta problema, si am cerut in urma cu mai mult timp o intrevedere pentru a discuta sa primim banii cuveniti pentru asta, iar raspunsul lor a fost acela ca ii jignim. Am deschis un proces si vom cere despagubiri de circa 300.000 de euro”, a declarat Daniel Ilie pentru CANCAN.

Se pregatesc de nunta

In ciuda acestui scandal, cei doi fosti cantareti au luat-o pe drumuri separate acum.

t5

Florin s-a apucat sac ante muzica populara si nu se plange de contracte, in timp ce Daniel s-a alaturat unui grup de stand up comedy.

t6

Mai mult decat atat. Tot Daniel se pregateste sa se casatoreasca dupa ce, spune el, si-a gasit jumatatea.

“O iubesc mult si vreau sa ne casatorim. Prietenii ne spune deja casa de piatra”, a mai povestit fostul cantaret.

(M.A)

Citește și...