Scandal incredibil pe un loc de parcare. Două mămici s-au luat la bătaie în fața unei școli din Suceava

Autor: Maria H.
Publicat: 09/10/2019 | 11:54
Scandal incredibil pe un loc de parcare. Două mămici s-au luat la bătaie în fața unei școli din Suceava

Scene incredibile s-au petrecut în fața unei școli din Suceava. Două femeie au început să se lovească cu pumnii și picioarele, din cauza unui loc de parcare. La bătaie a participat și un minor, cel mai probabil fiul uneia dintre ele, care voia să își apere mama.

Pe filmare se poate vedea cum mamele se îmbrâncesc, se trag de păr, își adresează injurii și cad pe jos la un moment dat, totul din cauza unui loc de parcare aflat în fața școlii. Femeile veniseră să își ia copiii de la școală, la finalul orelor de curs. După cum se poate vedea în imagini, mașinile erau parcate lateral, însă una dintre ele nu putea să iasă de acolo din cauza celeilalte.

După ce au discutat problema și nu au reușit să ajungă la un numitor comun, cele două au trecut direct la atac. VEZI VIDEO AICI.

Una dintre femei o trântește la pământ pe cealaltă și începe să o tragă de păr și să o lovească cu pumnii în cap.Șocant este faptul că la bătaie a participat și un minor, cel mai probabil fiul uneia dintre ele, care voia să îi ia apărarea mamei.

Imaginile au fost filmate de mai mulți trecători care cu siguranță au fost șocați de faptul că scenele se pot derula în fața unei unități de învățământ.

Citește și...