Scandal internațional cu Feli și Maia Morgenstern din cauza unui regizor! Dezpăgubiri de zeci de mii de euro! VIDEO

Publicat: 24/10/2018 | 19:08
Scandal internațional cu Feli și Maia Morgenstern din cauza unui regizor! Dezpăgubiri de zeci de mii de euro! VIDEO

Feli lansa cu success, în urmă cu doi ani, piesa ”Timpul”, iar bucata muzicală intra foarte repede în totpurile di România. Avea și un video emoționant, realizat de Ionuț Trandafir, în care apăreau Maia Morgenstern şi George Piştereanu.

„«Timpul» mă răscoleşte profund şi reînvie în mine o avalanşă de amintiri. Am scris-o cu gândul la acele mii de poveşti de dragoste perfecte care într-un moment sau altul s-au destrămat. Nu din lipsă de iubire, ci dintr-o teamă trăită cu prea multă intensitate. Aşa se întâmplă când nu ne dăm suficient timp să lăsăm în urmă rănile din trecut, să învăţăm să ne ascultăm inima, să ne dăm voie să iubim, fără condiţii şi fără aşteptări. Cât despre clip, nu pot spune decât faptul că mă simt extrem de onorată de şansa de a colabora cu doi actori şi doi oameni extraordinari: Maia Morgenstern şi George Pişteranu“, spunea Feli, la scurt timp după lansarea piesei. (CITEȘTE ȘI: FELI, SCHIMBARE DE LOOK ÎNDRĂZNEAȚĂ ÎNAINTE SĂ NASCĂ. S-A TUNS MAI SCURT ȘI S-A VOPSIT)

Sebastian Coţofană, este unul dintre matinalii de la Pro FM, a anunțat în cel mai recent vlog al său, „Poliţia muzicii“, că videoclipul „Timpul“ a dispărut de pe internet! (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN MĂRUȚĂ A PRIMIT VESTEA CEA MARE! A ÎMPĂRTĂȘIT-O IMEDIAT CU PRIETENII DE PE FACEBOOK: “FELICITĂRI!“)

Potrivit lui Coţofană, Ionuţ Trandafir a copiat clipul după un videoclip din străinătate, „I’m not alone“, al trupei Combine din Germania. Acum, autorii vor să îi dea în judecată pe cei de la Cat Music şi HaHaHa Production pentru că i-au copiat. Au cerut, drept despăgubire, câteva zeci de mii de euro, potrivit okmagazine.ro