Scandal intre Becali si Monica Tatoiu, din cauza replicilor lui Neagu Djuvara! Uite ce cuvinte grele si-au aruncat unul altui

Publicat: 10/11/2012 | 17:54
Scandal intre Becali si Monica Tatoiu, din cauza replicilor lui Neagu Djuvara! Uite ce cuvinte grele si-au aruncat unul altui

Gigi Becali este nervos nevoie mare dupa ce Neagu Djuvara l-a jignit si a spus ca un om ca el nu are ce cauta in politica.

„Becali asta este un primitiv, nu este un om, este un cretin profund” spunea Neagu Djuvara acum cateva zile.

Reactia lui Gigi Becali a fost furtunoasa, ca de obicei. Latifundiarul a declarat ca nu intelege atitudinea lui Djuvara dupa ce el l-a finantat cu o suma foarte mare de bani, la RTV.

„Am platit 400.000, eu cretinul asta profund am dat banii astia ca sa ii ia Djuvara. Nu e frumos sa ai o astfel de parere despre un om care a dat banii astia ca este un cretin profund” a spus Gigi Becali in legatura cu declaratiile lui Neagu Djuvara.

Replica lui Becali a starnit-o pe Monica Tatoiu, aflata si ea in studioul RTV.. Ea nu a mai putut sa se abtina si a sarit la gatul lui, insa nu fara repercursiuni.

„Pana sa nu vad un document care sa ateste finantarea domnului Djuvara, eu nu il cred pe Becali. Omul asta fabuleaza si minte cu nerusinare. Becali este mitocan. Un barbat care nu stie sa se comporte in societate in relatiile cu o femeie este catalogat ca mitocan. El a spus ca nu discuta cu femeile, in secolul XXI”, a spus Monica Tatoiu, dupa ce a auzit reactia lui Gigi Becali.

Dupa aceste cuvinte, Gigi Becali a dorit sa lamureasca situatia in stilul sau caracteristic.

„In legatura cu banii, pot arata un extras de cont sa se vada ca i-am dat in cont bani lui Neagu Djuvara. In al doilea rand, Monicuta, de ce esti asa suparata? Ai ceva cu mine? Ai intrat in pauza de iarna? De ce esti mai Monicuta asa? Monicuta si cu Bodu trebuie sa mearga amandoi la Spitalul 9. Nu mai vreau sa vorbesc de domnul Djuvara. Suntem pace suntem chit si asta e. Cand spun o vorba spune si el una si ne impacam. Cu el ma impac maine, ca e machidon de-al meu” a replicat Gigi Becali.

Interventia lui Gigi Becali l-a enervat foarte tare si pe Sebastian Bodu care s-a ridicat din studioul RTV si a plecat.

Citește și...