Scandal între Iulia Albu și câștigătoarea de la ”Bravo, ai stil! All Stars”. Silvia a făcut un gest care a umilit-o pe jurată!

Publicat: 17/06/2018 | 10:40

Silvia Popescu a fost votată aseară cea mai stilată femeie din România și a primit un premiu de 100.000 de lei. La finalul emisiunii, ea a mulțumit juriului care a dus-o în finală, mai puțin Iuliei Albu, pe care a ”sărit-o” intenționat, pesemne că cele două nu se scaldă în aceeași apă. 

Marea finală „Bravo, ai stil! All Stars” a fost una spectaculoasă și plină de emotie. La final, după șase luni de competiție, marea câștigătoare „Bravo, ai stil! All Stars” a fost desemnată Silvia. Publicul este cel care a decis, iar concurenta a condus detașat la vot, câștigând cu un procentaj de peste 60%.
Vreau să ma înclin, să îngenunchez în fața celor de acasă. Dacă nu ar fi fost ei, nu aș fi fost aici. Vă mulțumesc!”, a fost mesajul Silviei pentru public.
Mulțumesc Maurice, Raluca și Cătălin. Mulțumesc Ilinca, mulțumesc echipei Kanal D și colegelor mele„, a fost mesajul Silviei pentru juriu si echipa.
Tot juriul, cu excepția Iuliei Albu, și-a arătat preferința către Silvia, pe care a văzut-o cea mai potrivită să primească acest premiu.
Citește și...