Scandal între Tudor Chirilă și Andra la Vocea României. A făcut-o să plângă | FOTO

Publicat: 17/11/2018 | 10:50

Scandal între Tudor Chirilă și Andra la Vocea României! Și totul s-a încheiat cu lacrimile Andrei.  Claudia Popină și Isabela Barbu au fost concurentele din echipa Andrei care nu au fost deloc pe placul lui Tudor Chirilă.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

În stilul caracteristic, artistul nu a avut niciun fel de remușcări atunci când a criticat prestațiile celor două concurente. Voci bune ale concurentelor, însă nepotrivite în respectiva melodie:

„Am rămas șocat un pic așa… Mie nu mi-a plăcut momentul deloc. Îți zic sincer. Avețiu niște voci bune, excepționale, dar total nepotrivite în cântecul ăsta. M-am simțit ca intrând într-un boutique din Amsterdam, Barcelona și am descoperit o carpetă cu Răpirea din Serai pe pereți. Ați vrut să demonstrați ceva, dar n-ați mai făcut nimic din cântecul ăsta. Scopul de a transmite ceva nu a fost atins… Cea mai asumată și aruncată în nebunia asta e Isabela. Auzi Andra, tocmai pentru că nu am fost furat de moment ca voi sunt și mai obiectiv”, a comentat Tudor Chirilă după duetul susținut de elevele Andrei. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Dar Andra a ținut să dea, imediat, o replică.

„E părerea lui, deși mă doare ce spune. Tudor…, Tudor… Tudor Chirilă de-a lungul anilor a mai dat acest cântec altor concurente concurente, dar viziunea mea aceasta a fost și văd că a plăcut publicului. Ce bine că suntem diferiți și nu gândim la fel…”, a spus Andra, căreia ulterior i-au dat lacrimile. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

CITEȘTE ȘI: ANDRA MĂRUȚĂ A FĂCUT O MĂRTURISIRE SURPRINZĂTOARE: “SUNT GRAVIDĂ”

Andra a izbucnit din nou în lacrimi, iar momentul a fost unul emoționant

Artista a început să plângă și mai tare când a trebuit să aleagă între cele două concurente ale sale. Andra a ales-o pe Isabela Barbu pentru a merge mai departe în concurs.

„Cântecul e foarte bun, dar mie mi s-a părut că s-au urcat pe el. N-o lua personal, că greșești…”,  i-a mai spus Tudor Chirilă Andrei. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

„Doare când spui că nu mi-a plăcut deloc. pentru că momentul meu a fost sus, dar spunând asta l-ai dus foarte jos. Ca și colegă mă întreb de ce ai făcut-o așa pentru că toată lumea aplauda, toată lumea era cu sufletul la gură…”, a replicat aceasta.

CITEȘTE ȘI: CE SPUNE ANDRA DE SOȚUL EI, CĂTĂLIN MĂRUȚĂ, DUPĂ CE UN FOST SCENARIST A FĂCUT DECLARAȚII ULUITOARE: ”EU ȘTIU CE OM AM LÂNGĂ MINE”

Citește și...