SCANDAL la Antena! MIRCEA BADEA da de pamant cu Mihai Bendeac si cu Micutzu!

Publicat: 05/06/2017 | 19:46
SCANDAL la Antena! MIRCEA BADEA da de pamant cu Mihai Bendeac si cu Micutzu!

Într-o postare pe blogul personal, Mircea Badea l-a atacat dur pe Mihai Bendeac, pe care l-a acuzat că nu ar avea caracter. De furia jurnalistului nu au scăpat nici colegii actorului, care au fost numiţi “viermi”.

“Asta mi-a spus un prieten după ce a citit articolele despre cele două javre care, după ce au înjurat Antenele şi oamenii de aici, n-au avut nici cea mai mică problemă să apară ca nişte floricele profitând de libertatea totală conferită lui Bendeac, dar şi de lipsa totală de caracter a acestuia.

Deja este un tipar pe care îl vedem şi în societate, în general. Categorii substanţiale de forme de viaţă înjură, contestă, #rezistă, urlă, protesteaza împotriva unor entităţi, dar se reped hulpav să adune bani, scutiri de impozite, gratuităţi, facilităţi sau oportunităţi de carieră acordate de respectivele entităţi.

Prietenul meu avea dreptate: ”P*****i se bucură şi la un zgârci! Cum să nu plonjeze la banii Antenei?!”

Aşadar: Oameni sau viermi? Asta e întrebarea”, a scris Mircea Badea.

„Forma de viata din filmulet face ceea ce cretinii ar numi imprecis “stand up comedy”. Treaba lui. Si a viermilor care rad la o asemenea monstruozitate. Problema e ca mamutul injurator apare la Antena1. Ati ghicit: e in trupa lui Bendeac. Eu am mai vazut asta de prea multe ori. Incep sa ma cam satur. A mai ramas foarte putin timp. Tic tac, tic tac!”, a mai scris prezentatorul TV, facand referire la Micutzu.

Citește și...