Scandal la Ferma vedetelor. “Nu poți să te p#$@ pe mine. M-am săturat să mă ia lumea de proastă!” Cine au fost protagoniștii

Publicat: 09/03/2018 | 12:27
Scandal la Ferma vedetelor. “Nu poți să te p#$@ pe mine. M-am săturat să mă ia lumea de proastă!” Cine au fost protagoniștii

Între Diana Dumitrescu și Andrei Duban a izbucnit un scandal în toată regulă, la Ferma vedetelor. Asta imediat după ce Grațiela, nevasta actorului, a fost desemnată, de Rona Hartner, fermierul săptămânii.

Câștigătoarea a ales doi servitori, pe Diana Dumitrescu și pe Cosmin Natanticu, lucru care a pornit o gâlceavă de nedescris. „Pentru Grațiela e și un pic de satisfacție, ea vrea să fie delicată și drăguță, dar nu e. Chiar dacă plec acasă, eu nu las totul la întâmplare. Eu las cărțile făcute pentru mai departe”, a spus Diana Dumitrescu.

A doua zi, la Ferma vedetelor, Diana Dumitrescu a precizat că nu mai poate curăța pentru că i se face rău. Fapt care l-a înfuriat la culme pe Andrei Duban. „Pur și simplu, am refuzat să fac ceva ce îmi face rău. Nu poți să te p#$@ pe mine. M-am săturat să mă ia lumea de proastă, mai bine să spună că sunt nesimțită, decât proastă. Da, frate, sunt mai a dracu, pentru că m-am săturat să fiu călcată în picioare de toată lumea. Nu vreau empatia tuturor și nici nu vreau să fiu plăcută de toți”, a spus Diana Dumitrescu.

Nea Rață, exigent la Ferma vedetelor

Reacția lui Andrei Duban nu s-a lăsat așteptată: „Diana a împins azi discuția la limită. A făcut niște gesturi foarte urâte, nu știe să își gestioneze reacțiile”.

La Ferma vedetelor, Nea Rață este decis să scoată ce este mai bun din participanții la concurs. Până în prezent, aceștia i-au demonstrat că pot munci, că sunt capabili să aibă grijă de animale și să le respecte, dar și să glumească în același timp.

Citește și...