Scandal la înmormântarea Ionelei Prodan! Oamenii au început să se calce în picioare pentru a primi un cd

Publicat: 19/04/2018 | 10:43

Zi tristă pentru Anamaria Prodan și familia ei, Ionela Prodan va fi condusă pe ultimul drum și va înmormântată la cimitirul Bellu din Capitală. Un gest care părea să aducă bucurie pentru fanii cântăreței de muzică populară, a creat un  adevărat scandal, chiar la capela cimitirului, unde se află sicriul regretatei artiste. (Afla aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de dolari lunar)

Când au văzut Anamaria Prodan a început să împartă cd-uri cu muzica Ionelei Prodan, oamenii s-au înghesuit, călcându-se în picioare, pentru a lua un cd. Bodyguarzii aproape că nu fac față mulțimii, unii dintre cei prezenți strigau la ei, să intervină: „Alo, bodyguarzii, stop, opriți-vă„.

Slujba de înmormântare va începe la ora 12 și va avea loc la Cimitirul Bellu. Potrivit unor surse, celebra impresară va respecta întocmai tradiția la înmormântarea mamei sale, iar coliva o va face o persoană foarte apropiată Anmariei Prodan.

Coliva este pregătită de Marinela Adam, o prietenă foarte bună a fiicei Ionelei Prodan, potrivit Spynews.ro. Mai mult, s-a aflat că în pachetul de pomană care va fi împărțit după ce sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatei cântărețe va fi coborât în groapă va avea de toate în el. Printre alimente se numără: sarmale, cafea și vin. (Afla aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de dolari lunar)

 

Recomandarea CIAO.RO