Scandal la Kanal D! Anunțul tranșant făcut de Andreea Mantea

Publicat: 10/01/2019 | 10:38

Andreea Mantea prezintă emisiunea “Puterea dragostei“ și nu îi este deloc ușor, mai ales că părerile telespectatorilor sunt împărțite, unii sunt de părere că favorizează anumiți concurenți. Una dintre fanele showului matrimonial a întrebat-o pe brunetă de ce nu a luat măsuri atunci când Rafaela a suc pe Bianca, corect ar fi fost să i se dea cartonaș galben.

De ce nu ai luat măsuri împotriva Rafaelei, Andreea, atunci când a aruncat suc pe Bianca? Dacă ar fi fost invers i-ai fi dat Biancăi un cartonaş galben imediat. Foarte urât că permiţi aşa ceva şi că îi susţii prostiile Rafaelei!„, a scris fana producție „Puterea dragostei”.

Andreea a reacționat imediat și răspuns prompt faptul că nu acordă nimănui tratament preferențial. „Reveniţi-vă! Eu nu decid nimic! Dacă ar fi fost după mine, aş fi făcut extrem de multe lucruri şi cred că v-aţi fi dat seama! Nu eu hotărăsc ce se întâmplă cu concurenţii. Mai mult decât atât, această emisiune este un reality! Cum ar fi să intervin eu, să apostrofez concurenţii în timp ce fac acest reality? Nu ar mai fi reality. Ar fi influenţaţi. Eu doar discut cu ei DUPĂ. Ideea este ca voi, telespectatorii, să îi vedeţi cum sunt şi în ce fel se comportă în aceste opt ore pe care le petrec în această casă. Mai departe, tot voi sunteţi cei care le decideţi soarta în emisiune, prin voturile voastre„, a scris prezentatoarea pe instagram.

Care este relația Andreei cu tatăl copilului ei?

Frumoasa brunetă a mărturisit că, deși inițial a decis ca fiul ei să crească doar cu ea, ulterior, și-a dat seama că micuțul David are nevoie și de prezența tatălui său, Cristi Mitrea. Prezentatoarea de la “Te vreau langa mine” a mai spus că are o relație cât se poate de normală cu luptătorul de MMA, ba chiar că se înțeleg mult mai bine de dragul copilului lor.

“Eu sunt intr-o astfel de situatie in acest moment. Eu am ales sa ma despart de tatal copilului meu, eu am zis ca nu mai vreau, ca nu imi trebuie, ca nu are ce sa caute, dar pana la urma tot eu am realizat ca acest copil trebuie sa creasca cu ambii parinti. In acest moment avem o relatie absolut normala, suntem doi oameni normali, vedem interesul copilului si am ajuns sa ne intelegem bine de dragul copilului. Cumva trebuie sa ajungi la un numitor comun.

Peste tot vedem familii destramate, dar care au ajuns sa convietuiasca asa. Zilele trecute ma certa cineva, ce o sa ii zic eu copilului meu cand o sa ma intrebe de ce parintii lui nu stau impreuna. Pai, draga mea, daca am fi impreuna, am fi anormali. Incercam sa ne intelegem asa! Mamele singure nu pot fi acuzate, nu pot fi batute cu piatra. Nu avem voie sa facem avorturi pe banda rulanta. Unde ajungem asa? Viata e o minune! Mama e o minune. Nu! De ce?”, a mărturisit Andreea Mantea cadrul emisiunii “Te vreau langa mine”.

Citește și...