Scandal la Kanal D! Vrea să plece: „Sunt scârbită!”

Publicat: 07/06/2019 | 14:51

Roxana de la “Puterea Dragostei” este una dintre vedele show-ului difuzat de Kanal D. Tânără este nonconformistă și nu ține cont de părerile nimănui. Atrage ca un magnet bărbații, dar acum este măcinată de faptul că Bogdan Mocanu, fostul iubit, nu vreau să-i mai dea o șansă.

Bărbatul nu și-a revenit, încă, după ce iubita lui l-ar fi înşelat cu… trei bărbaţi în vacanţa de Paşte şi a hotărât să pună punct definitiv relaţiei.

Motiv pentru care Roxana a spus de nenumărate ori că ar vrea să plece din casă pentru că nu suportă să-l vadă pe Bogdan cu altă femeie, dar nimeni nu a luat afirmaţiile respective în serios.

De data aceasta însă, tânăra a făcut o declaraţie care i-a lăsat pe toţi fără cuvinte.

Deja sunt scârbită şi dezamăgită de unii oameni din emisiune şi vă zic şi de ce. Pentru că fac mişto ca proştii degeaba. Eu am fost singura persoană care i-a făcut cadouri şi un tort fostului meu iubit. Voi n-aţi fost în stare să-i luaţi, băi oamenilor mici, nici măcar o prăjitură să simtă că, da, este ziua lui. În fine, nu mai contează, dar nu mă mai acuzaţi voi, măi nesimţiţilor. Câtă ură am găsit eu în emisiunea asta, şi falsitate, n-am văzut în viaţa mea. Încetaţi să vă ‘mâncaţi’ între voi. Nu vedeţi lucrurile bune pentru că ura le acoperă. Trist! Şi degeaba mă judecaţi pentru că v-am mai spus că nu mă interesează ce credeţi şi spuneţi voi despre mine. Eu fac doar ceea ce simt şi cred eu că este bine. Viața este mult prea scurtă pentru a vă pierde timpul cu oamenii care nu vă respectă şi nu vă apreciază. Vă sfătuiesc să vă petreceţi viețile cu oameni care vă fac să zâmbiţi, să râdeţi și să vă simțiţi iubiţi„, este mesajul din care mulţi au tras concluzia că Roxana ar vrea să plece de la Puterea Dragostei, conform wowbiz.ro.

Citește și...