VIDEO Scandal la pomana de cinci stele a Ionelei Prodan! Ce a primit un bărbat ca să-și țină gura închisă

Publicat: 19/04/2018 | 15:41

Deși Anamaria Prodan a specificat clar că la pomana mamei ei nu vor avea acces decât prietenii foarte apropiați, inevitabilul s-a produs! Mai multe persoane străine de familie și-au făcut apariția la restaurantul de cinci stele unde are loc parastasul, iar una dintre ele a devenit și agresivă verbal când i s-a refuzat intrarea. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

La scurt timp după înmormântarea Ionelei Prodan, o mare parte din mulțimea prezentă la funeralii s-a îndreptat spre restaurantul de cinci stele unde Anamaria Prodan a anunțat că va avea loc parastasul. La fel au făcut și câteva persoane care nu se aflau pe lista de invitați, totali străini de familie, care au ajuns chiar înaintea tuturor în fața localului, provocând o mare zarvă când au aflat că nu au acces înăuntru. Cel mai scandalagiu dintre ei, un bărbat îmbrăcat modest, a început să țipe în gură de șarpe că își dorește să vorbească cu celebra impresară, iar unul dintre organizatori, cineva cu prezență de spirit, i-a dat răsculatului 50 de lei ca să nu mai șipe și să părăsească zona. ceea ce s-a și întâmplat. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar

La parastas și-a făcut apariția și Costin Mărculescu, însă nici pentru prezența lui nu băgăm mâna în foc că a fost solicitată. El a fost văzut așteptând în fața restaurantului.

Înmormântarea a costat 50.000 de euro

Ceremonia de înmormântare a fost oficiată de opt preoți. După slujbă, toți membrii familiei și prietenii apropiați au mers la pomana care a avut loc la restaurantul Premier Palace. Cei care au participat la parastas au fost serviți cu un mix de aperitive, somon la grătar cu sparanghel și prăjituri. O persoană apropiată de familia Ionelei Prodan ne-a mărturisit că Anamaria a fost dispusă să plătească aproximativ 50.000 de euro pentru înmormântarea mamei sale.

 

Citește și...