Scandal monstru, cu o tânără care și-a închiriat apartamentul unui bărbat! Este uluitor ce a făcut și ce a cerut apoi acesta!

Publicat: 03/11/2018 | 17:40
Scandal monstru, cu o tânără care și-a închiriat apartamentul unui bărbat! Este uluitor ce a făcut și ce a cerut apoi acesta!

Un adevărat coșmar a trăit o tânără din Texas, după ce și-a închisiat apartamentul unui bărbat. Alavia Khawaja și sora ei au închiriat o cameră în apartamentul în care locuiau, în Richardson, Texas.

Leonard Jackson a ajuns la apartamentul tinere, alături de un prieten. Ciudat, el a făcut curat în apartament, dar a intrat și în dormitorul încuiat al proprietarei. Alavia și-a găsit apoi dormitorul răvășit, iar toate pozele pe care le avea cu prietenii ei erau aruncate la gunoi. (CITEȘTE ȘI: AVEM DECIZIA INSTANȚEI. ANCA SEREA A CÂȘTIGAT PROCESUL PENTRU O PARTE DIN MOȘTENIREA FOSTULUI SOȚ!)

„A negat totul. L-am dat afară, iar el a cerut să-i fie returnați banii, înainte să plece”, a povestit tânăra, potrivit antena3.ro. Apoi, fata a descoperit că-i lipsesc 500 de dolari din casă, așa că a sunat la poliție.

Ulterior, Alavia a început să primească mesaje de la Leonard. El îi spunea cum vrea ca ea să fie soția lui și cum ar trebui să vină să stea cu el. La un moment dat, bărbatul s-a întors, iar ea a sunat încă o dată la poliție. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA LUI PEPE A ÎMBRĂCAT DIN NOU ROCHIA DE MIREASĂ! ANUNȚUL FĂCUT DE RALUCA LA 4 ANI DE LA NUNTĂ)

Autoritățile au confirmat că a fost arestat pe data de 20 octombrie, potrivit star-telegram.com.