Soția lui Pepe a îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Anunțul făcut de Raluca la 4 ani de la nuntă

Publicat: 02/11/2018 | 17:13

Soția lui Pepe le-a făcut o surpriză fanilor ei, după ce a urcat pe o rețea de socializare o poză în care poartă o rochie de mireasă cu o croială superbă. Imaginea a fost însoțită de un mesaj scurt și cuprinzător, iar susținătorii frumoasei brunete au reacționat imediat.

Citește și: Mulți nu ar fi crezut, dar relația dintre Pepe și Raluca îi pune, acum, pe gânduri

Soția lui Pepe a îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Anunțul făcut de Raluca Pascu

Raluca Pascu a postat o fotografie de colecție în această seară în care apare într-o rochie de mireasă stil sirenă, care are și trei volane. Ținuta are un decolteu amețitor, iar pe umărul drept, soția lui Pepe și-a pus un șal de blană. Imaginea a fost imortalizată într-un magazin frecventat de numeroase vedete de la noi.  “(…) #luxurydresses (n.r.: #rochiidelux)”, a scris Raluca Pascu pe contul ei de Instagram, stârnind curiozitatea tuturor în legătură cu motivul în care a pozat așa.

“Da’ pentru ce te-ai gătit așa frumos?”, “Regina💕”, “Cea mai frumoasă, @ralucapascuu 🔛🔝”, “Superbă eși, mămico. Succes și viață binecuvântată vă doresc.”, “Minunată 🙏❤️🌹” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Deocamdată, soția lui Pepe nu a dezvăluit fanilor ei motivul pentru care a făcut publică acea poză în care apare într-o superbă rochie albă ca de mireasă.

Citește și: Pro TV vs Antena 1! Cătălin Măruță a făcut anunțul în această seară: „Pepe este…”

Poza cu soția lui Pepe în rochie de mireasă i-a făcut pe mulți să își amintească atât de nunta spectaculoasă a celor doi, cât și de cununia civilă. Vă reamintim că bruneta a primit numele cunoscutului artist pe 18 aprilie 2012. Ziua a coincis cu cea în care s-a însurat cu Oana Zăvoranu, dar el a declarat la acea dată că nu are nicio legătură cu trecutul său. Pur și simplu în acea zi de miercuri, mireasa, care purta în pântece prima fetiță a cântărețului, împlinea 21 de ani.

Citește și: Emoții mari pentru Pepe! Artistul a împărtășit vestea cu prietenii virtuali

Raluca a devenit soția lui Ionuț Pascu pe când era însărcinată în cinci luni cu prima fetiță. La nunta lor a participat și micuța Maria. Sursa foto: Facebook

Pepe e căsătorit cu Raluca de șase ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina fmailiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

Citește și...