Maria Ilioiu a fost eliminată de la Bravo, ai stil după o bătaie cu Andreea Tonciu: Am rupt-o pe genunchi

Autor: L.N.
Publicat: 09/02/2020 | 09:59
Maria Ilioiu a fost eliminată de la Bravo, ai stil după o bătaie cu Andreea Tonciu: Am rupt-o pe genunchi

Maria Ilioiu a fot eliminată de la Bravo, ai stil, însă ieșirea din competiție a lăsat urme fizice. Fosta ispită de la Insula Iubirii a publicat câteva videoclipuri pe YouTube, unde a vorbit deschis despre tot ce s-a întâmplat în culisele competiției de la Kanal D.

Maria Ilioiu a bătut-o pe Andreea Tonciu în culisele competiției

„Da, a fost o bătaie ca în filme între mine și Andreea, mă bucur că am ciufulit-o bine. Am rupt-o pe genunchi, cum nu se aștepta nimeni. Pentru că și-a permis să îmi bage mâna în păr și să mă tragă. Momentul în care o amețită vine și își bagă mâna în părul tău o iei și o dai cu capul de genunchi. Cum e posibil ca acest cap de bețisor folosit vine să-și bage mâna în părul meu. M-am dus la filmări, și cum eram la machiaj, această Tonciulină m-a făcut prostituată. Această bătaie a fost filmată, dar nu vor da la TV.” a declarat ea.

Bătaia, spune ispita, a început după ce în culise, ispita a făcut o glumă la adresa Andreea Tonciu. ”Am spus: stiți ce face Andreea Tonciu când primește 100 de euro ca să facă sex? Oferă 50 de euro rest.” De aici, până la o întreagă apocalipsă a ciufulelilor nu a mai fost decât un pas.

Maria Ilioiu a fost eliminată din competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Maria Ilioiu a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil!” însă nu s-a lăsat ușor și a încheiat colaborarea cu Kanal D cu mare scandal.

„Eu m-am înscris la această emisiune pentru a vă arăta felul meu de a fi. Eu am venit cu niște dorințe. Această emisiune a fost montată dinainte. Exact după ce am semnat contractul au fost sunați de o altă emisiune care a fost frustrată că eu nu am vrut să mai particip la edițiile viitoare, directorii fiind prieteni de familie. Ei le-au spus că mă scoată prima din emisiune să mă facă de râs. Am aflat că Kanal D era montată pe mine să mă scoată cât mai nasoală, să-mi terfelească imaginea. Eu aveam contractul semnat că nu aș mai fi mers. A trebuit să merg că altfel m-ar fi dat în judecată. Ei au vrut să mă scoată tot ce-i mai rău, tot ce e Andreea – mahala. Cel mai mizerabil în această emisiune mi se pare montajul”, a mai spus ea.

Citește și...