Scandal MONSTRU la petrecere! S-au luat la bătaie de la manele! Scaunele au zburat, dar… Trupele speciale…

Publicat: 03/01/2018 | 19:45

Abia intervenţia trupelor speciale a reuşit să oprească scandalul monstru care s-a pornit înspre dimineaţă, în restaurantul unui hotel cunoscut din Râmnicu Vâlcea.

De unde a pornit scandalul? Deranjaţi de faptul că DJ-ul nu pune şi manele, un grup de oameni a stârnit o bătaie generală. S-au aruncat scaune în stânga şi-n dreapta, conform gazetavalceana.ro.

Pentru a încerca să remedieze situaţia, trupele speciale ale Jandarneriei au intervenit imediat.

„Totul era în regulă până când, la un moment dat, unii participanţi au fost nemulţumiţi de muzică. Ei au cerut să fie schimbată muzica şi au mers de mai multe ori la cei care se ocupau de partea muzicală.

Ulterior, la masa nemulţumiţilor s-a dus unul dintre organizatori, iar atunci a început scandalul. Au început să se bată, să-şi dea scaune în cap, să-şi împartă pumni şi picioare. Mai mult, au aruncat cu paharele şi cu vesela de pe masă, iar unul dintre paharele aruncate a nimerit o fetiţă în picior. A fost un dezastru, iar când au venit mascaţii, mare parte din oamenii care au participat la Revelion au plecat acasă”, a declarat unul dintre martorii bătăii.

Citește și...