Scandal-monstru la Survivor România! Bogdan Vlădău, la cuțite cu Andrei și Elena Ionescu: „Ești un pic plin de tine”

Publicat: 11/02/2020 | 11:01
Scandal-monstru la Survivor România! Bogdan Vlădău, la cuțite cu Andrei și Elena Ionescu: „Ești un pic plin de tine”

Nicio zi fără scandaluri la Survivor România! De această dată, Bogdan Vlădău este în centrul atenției, căci faimosul a ajuns la cuțite cu Andrei, rivalul din echipa războinicilor, dar și cu colega lui, Elena Ionescu, pe care o acuză că are un vibe ce nu face bine nimănui. 

Bogdan Vlădău și Andrei au ajuns la cuțite! Cei doi rivali din echipele faimoșilor și războinicilor s-au aprins imediat după una dintre probele competiției și nu s-au sfiint să-și arunce vorbe dure, unul altuia, în fața camerelor. Dialogul dintre cei doi a fost unul plin de replici acide și în zadar au încercat colegii să-i liniștească.

„Îmi vine să-i sparg fața!
Te rog! Te rog, boss! Bagă, boss!
Ești un pic plin de tine, să știi, Bogdan.
Băi, eu măcar am motive serioase…” au replicat cei doi, în fața tuturor colegilor.

La un moment dat, Bogdan Vlădău a inițiat un nou conflict, de această dată cu Elena Ionescu.

„Știi care este problema? Că nu îmi place caracterul tău și nu îmi place să fiu în vecinătatea ta!” i-a spus Bogdan Vlădău, artistei, fără niciun menajament. Replica acesteia nu a întârziat să apară.

„Dar ce, suntem în relație personală noi acum?” a spus și Elena Ionescu.

„Nu, dar locuim în aceeași casă, din păcate” a mai completat Bogdan Vlădău. De asemenea, faimosul a explicat limbajul avut în fața Elenei. „Am încercat să vorbim cu ea, să-i spunem ce ar trebui să schimbe, să fie o energie mai bună…dar efectiv nu ai cu cine…” a mai spus Bogdan Vlădău.

Citește și...