Scandal monstruos în showbiz! „Irinel Columbeanu își ține iubita ca pe un cățeluș, în lesă”

Autor: Cristian Lisandru
Publicat: 17/04/2019 | 10:38

Scandal monstruos în showbiz! Dezvăluiri uluitoare făcute de Mircea N. Stoian, iar ”adresantul” acestora este chiar Irinel Columbeanu. Conform celor declarate de Mircea N. Stoian, iubita lui Irinel Columbeanu are ”viață grea” și trăiește, atenție, precum un cățeluș, ”în lesă”. 

Mircea N. Stoian este recunoscut pentru aciditatea comentariilor pe care le face atunci când se referă la vedetele din showbizul autohton și, mai ales, pentru că ”spune lucrurilor pe nume”. Bineînțeles, o astfel de atitudine tranșantă îi atrage antipatii dinspre toate punctele cardinale. Mai nou, într-o nouă emisiune wowbiz.ro, Mircea N. Stoian studiază limbajul trupului vedetelor, iar apoi trage concluziile care se impun. Și nu sunt deloc pe placul celor vizați.

”Domnișoara este dedicată scopurilor pe care și le-a propus în viață”

În ceea ce privește relația dintre Irinel Columbeanu și iubita sa, Oana, Mircea N. Stoian a ”lovit” fără menajamente. Studiindu-i pe cei doi, Stoian a ajuns la concluzia că Irinel Columbeanu o domină autoritar pe Oana. Iar aceasta acceptă fără să crâcnească.

„O ţine ca pe un căţeluş, în lesă, după el!”, declară Mircea N. Stoian. ”Nu are niciun fel de relație cu domnișoara”, mai spune Stoian, studiind limbajul trupului celor doi. ”Sunt în planuri diferite, iar Irinel o țin în urmă. Nu știu ce-o fi făcând în particular, dar în viața socială nu se comportă ca un cuplu. Domnișoara își cunoaște interesul, este destul de combativă și dedicată scopurilor pe care și le-a propus în viață”, a mai concluzionat Mircea N. Stoian.

Citește și: IRINEL COLUMBEANU A AJUNS DE NERECUNOSCUT. ȘI-A LĂSAT BARBĂ, IAR TRANSFORMAREA E ȘOCANTĂ

Citește și...