Irinel Columbeanu a ajuns de nerecunoscut. Și-a lăsat barbă, iar transformarea e șocantă

Publicat: 10/03/2019 | 10:16

La 61 de ani, Irinel Columbeanu a ajuns de nerecunoscut. Cunoscutul afacerist de la Izvorani și-a lăsat barbă, iar transformarea e considerată de unii șocantă. El a fost fotografiat în urmă cu câteva zile într-o benzinărie din București, unde și-a dat întâlnire cu un prieten.

Citește și: Irinel Columbeanu a schimbat foaia. Listă cu reguli și interdicții pentru Oana, iubita mai tânără cu 40 de ani

Stilul vestimentar nu și l-a schimbat prea mult în ultimii ani, însă de curând, Irinel Columbeanu a ales să adopte un look nou, extrem de des întâlnit la tinerii din zilele noastre! Da, omul de afaceri și-a lăsat barbă, însă având în vedere că nu mai are 20-30 de ani, iar părul i-a albit… rezultatul nu este unul extrem de reușit. Look-ul cu barbă nu îi prinde foarte bine. Dar… dacă iubita lui, Oana Cojocaru, îl preferă așa, asta e tot ce contează.

Citește și: Irinel Columbeanu, umilit de propria fiică în SUA. Ce fotografie a postat Irinuca

Când a fost fotografiat recent într-o benzinărie din Capitală, Irinel Columbeanu a ales să rămână la o masă de pe terasă ca să poată să își satisfacă unul dintre viciile sale vechi: fumatul. La un moment dat, el și-a lăsat pentru câteva clipe prietenul singur ca să meargă să-l plătească pe angajatul benzinăriei care îi spălase mașina. Spre surprinderea multora, el nu a scos un teanc mare de bani, așa cum o făcea în trecut. De data aceasta avea unul mic în care erau hârtii de 50 lei, 10 lei și chiar de 1 leu, relatează wowbiz.ro.

Irinel Columbeanu a ajuns de nerecunoscut. Și-a lăsat barbă, iar transformarea e șocantă. Sursa foto: wowbiz.ro

Citește și: Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au împăcat! Cea mai fericită este Irinuca

Irinel Columbeanu s-a născut pe 27 mai 1957 în Ploiești. Afaceristul a fost căsătorit cu Monica Gabor, care i-a dăruit o fetiță. Irina Columbeanu are o relație frumoasă cu cei doi părinți, care sunt divorțați și își vizitează des mama, care locuiește în America. Mai mult, adolescenta se înțelege de minune cu “tatăl vitreg”, Mr. Pink, dar și cu fiul acestuia, Antony.