Scandalos! Câți lei a dat un turist pe o sticlă de apă plată la 0.75 litri, pe o plajă de fițe din Mamaia

Publicat: 01/07/2020 | 09:47
Scandalos! Câți lei a dat un turist pe o sticlă de apă plată la 0.75 litri, pe o plajă de fițe din Mamaia

E scandalos! Câți lei a putut să dea un turist pe o apă plată la Mamaia? Sigur, s-a întâmplat pe o plajă de fițe din renumita stațiunea exclusivistă, dar nici chiar așa!

CITEȘTE ȘI: DE NECREZUT! CÂȚI LEI COSTĂ UN PORUMB FIERT PE PLAJĂ ÎN MAMAIA

Weekend plin pe litoral! Logic pe de o parte, după de românii au stat în locuințe vreme de trei luni, unde mai pui că s-a deschis sezonul estival. Și nu numai vedetele, dornice mereu de a-și etala corpurile lucrate din greu la sala de fitness, au ajuns la mare, ba chiar în stațiunea de fițe Mamaia. Doar că acolo au dat nas în nas cu exorbitantele prețuri. La orice.

În nordul stațiunii, acolo unde fițele sunt la ele acasă, nu mai găseai șezlong. Toate erau rezervate. 70 de lei costa unul, iar un baldachin ”lovea” suta. Și pentru că soarele a fost arzător în acel weekend, sticlele cu apă au fost la mare vânzare. În ciuda prețului exagerat. ”O apă la 0,75 a costat 20 de lei, dar era Badoit. 100 de grame din peștele casei (biban de mare) era 28 de lei și am plătiti pentru o bucată: 200 de lei. Prețurile sunt extrem de mari, însă condițiile bune.

Câți lei a dat un turist pe o sticlă de apă plată la 0.75 litri, pe o plajă de fițe din Mamaia

Angajații atenți, băuturile ți le aduc în frapieră, cu gheață. Dar, a fost dezamăgitor în dimineața de sâmbătă, când am ajuns acolo și ni s-a spus că nu mai sunt locuri libere. De ce? Pentru că erau rezervate toate șezlongurile. Atunci le-am spus: ok, noi am fost și ieri, de ce nu ni s-a spus că a doua zi este cu rezervare? Dacă eram informați, știam să acționăm în consecință. Nu au știut cum să răspundă…”, a declarat, pentru Replica, un turist.

NU RATA: IMAGINI SUPER-SEXY CU INNA PE PLAJĂ, LA MAMAIA. A STAT LA SOARE CU FETELE ȘI…

Nu e de mirare, atunci, cât poate să coste o scurtă plimbare cu skyjetul. Pentru doar 10 minute, doritorii au scos din buzunare nu mai puțin de 200 de lei. Iar la jumătate de oră, cică tariful ar fi redus, 400 de lei. Mai rău e dacă te răstorni. 400 de lei costă repoziționarea, pe care o face imediat un angajat.