Scandalos! Doi controlori de bilete pun la pământ un adolescent și îl bat crunt | VIDEO

Publicat: 29/09/2019 | 19:38
Scandalos! Doi controlori de bilete pun la pământ un adolescent și îl bat crunt | VIDEO

Un filmuleț absolut șocant a apărut pe rețelele de socializare. Doi controlori de bilete în tramvai se luptă cu un adolecent până îl pun la pământ. Bărbații l-au înconjurat pe adolescent în fața pasagerilor șocați. Acesta pare să fi încercat să-și scoată docuimentele, dar unul dintre inspectorii de tramvai îi ține calea.

Scena are loc în Dublin. Pe măsură ce adolescentul se apropie, se pare că unul dintre aceștia îl oprește înainte de a-l trânti pe peron, în timp ce celălalt bărbatt îl ajută să-l țină jos. Băiatul reușește să se ridice pe platformă, dar apoi este fixat din nou în jos, scrie The Sun.

În timp ce se afla pe peron, unul dintre lucrătorii tramvaielor poate fi văzut folosind walkie-talkie-ul său. În fundal se poate auzi un pasager uluit țipând: „Acesta este … acesta este un abuz de putere„.

Tânărul irlandez a fost internat în spital ca urmare a rănilor pe care le-a suferit în timpul altercației. O sursă apropiată victimei a declarat: „Am fost absolut îngrozită de ceea ce am văzut că i se întâmplă în clip. Îl cunosc bine. Este un tânăr minunat, minunat.

Un purtător de cuvânt al operatorului de tramvai a declarat: „La finalizarea anchetei, după ce am analizat toate faptele, vom lua toate măsurile adecvate. Până atunci nu avem alte comentarii pe această temă.”

Vezi AICI VIDEO

Citește și...