Scandalul continuă după Vocea și X-Factor! Mirabela Dauer își exprimă nemulțumirea: “O mare dezamăgire“

Publicat: 28/12/2018 | 13:15

Show-urile “Vocea României” (PRO TV) și “X-Factor” (Antena 1) şi-au desemnat câştigătorii, în finalele de pe 14 decembrie, respectiv 23 decembrie, însă scandalul continuă. Din cauza faptului că ambii câștigători au plecat acasă cu câte 100.000 de euro, fanii au reacționat și și-au exprimat nemulțumirea, la fel și unele vedete.

Mirabela Dauer s-a declarat dezamăgită, după ce elevul lui Smiley, Bogdan Ioan, a fost desemnat câștigător. “Finalul acestui sezon de «Vocea României» s-a terminat pentru mine cu o mare dezamăgire. Și sunt convinsă că nu doar pentru mine. Eu sunt un om căruia îi place dreptatea. Nu spun că marele câștigător nu este un băiat simpatic, talentat și carismatic. Spun doar că cele 3 contracandidate pe care le-a avut au fost vizibil mai bune. Nu are rost să ne ascundem după deget și să nu recunoaștem ceva evident. Vorbind strict despre VOCE, oricare dintre cele 3 fete meritau trofeul! Iar fiind vorba despre un show al cărui slogan este «Doar VOCEA contează», mă așteptam ca doar ea să conteze! Din păcate însă, nu a fost așa! Capul sus, Dora, Mădălina și Alma! Sunteți artiste în adevăratul sens al cuvântului, iar steaua voastră va străluci mai tare decât îndrăzniți să visați! Sunt sigură de asta!”, a scris Mirabela Dauer (71 de ani) pe Facebook.

Ce va face Bella Santiago cu premiul câștigat la X Factor

S-a luptat, a avut momente memorabile pe scena ”X Factor” și a reușit să plece acasă cu premiul de 100.000 de euro. Iar curioșii se întreabă ce va face Bella Santiago cu banii câștigați.

Venită din Filipine în România în 2016, Bella a fost remarcată imediat şi a ajuns să cânte cu băieţii din trupa Jukebox, alături de care a participat la Selecţia Naţională Eurovision 2018, cu piesa „Auzi cum bate“. Iar apoi a participat la X Factor și a câștigat marele premiu de 100.000 de euro! Artista a mărturisit ce va face cu suma câștigată.

„Mă gândesc ca banii să îi folosesc pentru fata mea, să facă școala internațională aici. Mă gândesc să ajut și copiii orfani”, a mărturisit Bella Santiago la Antena Stars.

Bella Santiago trăiește o poveste de dragoste ca-n filme de aproximativ un an, iar la începutul lunii decembrie artista s-a căsătorit cu Nicolae Ionuț Grigorie. Totuși, fericirea ei a fost umbrită.

Citește și...