Scandalul continuă. O jurnalistă îi ia partea Andreei Esca după ce a fost blamată de CTP: „A ales să-i adreseze public întrebări malițioase, când ar fi putut să o sune”

Publicat: 14/07/2020 | 22:14
Scandalul continuă. O jurnalistă îi ia partea Andreei Esca după ce a fost blamată de CTP: „A ales să-i adreseze public întrebări malițioase, când ar fi putut să o sune”

O jurnalistă îi ia apărarea Andreei Esca în conflictul momentului. După ce ziaristul Cristian Tudor Popescu a denigrat-o public pe prezentatoarea de la Pro TV, Carmen Dumitrescu îndreaptă balanța și îi cere „explicații” lui CTP.

După ce s-a vehiculat că Andreea Esca a contractat COVID-19 la o petrecere organizată în stațiunea Olimp cu peste 50 de invitați prezenți, oamenii au început să o critice pe internet pe vedetă. Unul dintre cei care au acuzat-o a fost colegul său de breaslă, Cristian Tudor Popescu. El a scris într-un articol, în Republica, câteva întrebări incomode pentru prezentatoarea de la Pro TV. Aspect subliniat de jurnalista Carmen Dumitrescu, care nu i-a aplaudat deloc initiațiva lui CTP.

“Public-shaming”-ul face ravagii în era internetului. Practic, astăzi, oricine poate fi umilit public și supus unui discurs al urii, fără a se mai ține cont de niciun fel de circumstanță atenuantă”, scrie Carmen Dumitrescu, care face referire la corul de critici izbucnit la adresa Andreei Esca, după participarea la petrecerea din Olimp.

CTP a blamat-o public pe Esca, deși ar fi putut s-o sune personal

„Cristian Tudor Popescu a găsit de cuviință să-i adreseze public colegei sale trei întrebări malițioase, pe care le-a publicat pe platforma Republica, în ciuda faptului că ar fi avut posibilitatea să i le adreseze telefonic, pe stil colegial.”, a mai spus Carmen Drumitrescu.

CITEȘTE ȘI: Diana Munteanu și-a șocat fanii când a publicat o poză într-un costum de baie sexy! Cum arată trupul fostei prezentatoare după ce s-a spus că a devenit anorexică

”În plus, câți dintre cei care aruncă acum pietre către Esca au conștiința 100% curată cu privire la modul în care ei înșiși au respectat regulile în pandemie? Niciun grătar? Nicio petrecere cu prietenii? Nicio ieșire în vacanță? Nicio călătorie cu autobuzul? Chiar nimic?”, întreabă Carmen Dumitrescu pe Presshub.